Modna revija, na kateri so sodelovale prave ženske

Nuška Drašček in gostiteljica Nataša Naneva

Nuška Drašček in gostiteljica Nataša Naneva

Kako naj se oblečejo ‘hruške’, ‘jabolke’, ‘banane’ ali katere druge oblike telesa, je lahko Ljubljana videla na posebni modni reviji edinstvene trgovine ‘Hruška, Jabolko..’, ki se je odvila v središču Ljubljane, natančneje na Trubarjevi ulici. Trubarjeva je za kratek čas postala modna brv, po kateri so se sprehodile Prave ženske, ljubiteljice tega koncepta in modnega branda Alma fashion! Da bi vse ženske lahko popolnoma zablestele  v svojem »total looku«  je poskrbel tim – modna oblikovalka, Revlonova vizažistka Maja Ašič in frizer Subrine Professional Boris Dragan.

Prave ženske

Prave ženske

Hrvaška modna svetovalka, stilistka Alma Premerl Zoko je pred petimi leti dala smisel edinstvenemu modnemu brendu Alma fashion, ki je namenjen ženskam določenega tipa postave. Prava ‘hruška’, njena prijateljica Maja Trampuš je prepoznala ta koncept in odprla možnost, da Alma fashion zaživi v srcu Ljubljane. Od takrat, pa vse do danes se na tem naslovu oblačijo številne Slovenke, ki uživajo v privilegiju, da se v najbolj popularnih velikostih, 40 in 42, najdejo kosi oblačil, ki so v skladu z obliko njihovega telesa in trendi.

Prav ta koncept smo želeli pokazati tudi na tej modni reviji. Ko sem ustvarjala kolekcijo, sem razmišljala predvsem o vseh pravih ženskah, ki jih poznam. O vas, moji mami, vaši sestri … O vseh tistih ženskah, ki imajo prekratek dan za vse tisto, kar bi si želele narediti. Da bi bile zadovoljne v svojem telesu, morajo biti oblačila v skladu z njim, modni trendi pa prilagojeni nam! Torej, prioriteta je naše telo. No, prav tako je skozi kolekcijo prežeta zgodba o trendih – dominirajo barva senfa, temno modra barva, vsi odtenki sive, kroji, ki se enostavno transformirajo, krila, ki so se po dolgem času zopet vrnila na modno sceno,”je komentirala svojo kolekcijo Alma Premerl Zoko in se ob tej priložnosti zahvalila tudi modni reviji Lisa za sodelovanje in soustvarjanje tega dogodka z njihovo medijsko podporo.

Da je nova kolekcija zelo privlačna in praktična, so pokazali številni pozitivni komentarji Pravih žensk po reviji. Revijo je nosila tudi Nuška Drašček.

Rada imam Alma fashion in jo nosim že leta! Všeč mi je Almina pripravljenost, da nam ponudi modele, v katerih se lahko transformiramo,  je celotni koncept komentirala popularna pevka Nuška Drašček, ki je imela čast, da je odprla modno revijo.

Modno revijo je odprla Nuška Drašček

Modno revijo je odprla Nuška Drašček

Kot se za modni dogodek spodobi, so po koncu revije manekenke ostale na modnem druženju ob dobrem vinu vinarstva Kupljen, ki ga je predstavila vinarka ‘hruškica’ Lidija Kupljen.

Vinarka Lidija Kupljen

Vinarka Lidija Kupljen

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si