Modna revija v Europarku Maribor: Isaac Palma ob boku znanim slovenskim manekenom

Isaac Palma_glasbeni nastop

Sveži modni trendi, ki nas bodo navduševali v toplejših mesecih, so v petek, 10. marca., zaveli na veliki Europarkovi pomladni modni reviji, ko so se po modni brvi sprehodili številni znani manekeni in manekenke. Obiskovalce in modne navdušence je skozi dogajanje popeljala simpatična Kaja Flisar, na svoj račun pa so prišli tudi ljubitelji glasbe – s svojim izjemnim glasom je namreč obiskovalce zapeljal talentirani Isaac Palma.

Barvitost in eleganca

V zraku je že čutiti pomlad, ki bo letos predvsem rumeno, rožnato in rdeče modno obarvana, poudarek pa bo tudi na mornarskem vzorcu ter cvetlicah. Ker so kar nekaj let zapovrstjo vladali precej neženstveni trendi, kot sta npr. oversized, boyfriend …, se v modo zdaj z velikimi koraki vračajo ženstveni kroji. Kreacije in trendi na Europarkovi modni reviji so tako izražali eleganco in barvitost, kot je bilo značilno za zlata leta Hollywooda. Po modni brvi so se sprehodili številni znani manekeni in manekenke, med drugim tudi Matjaž Kumelj, Nadiya Bychkova, Karin Škufca, Daša Podržaj in Sabina Remar. “V Europarku smo vedno v koraku s časom in zagotovo to velja tudi za modno področje. Tako smo z veseljem pozdravili nove trende, s katerimi si bomo popestrili pomlad in poletje, odlično vzdušje pa je pričaral tudi nasmejani Isaac Palma,” je bila nad petkovim dogodkom navdušena center managerka Europarka Simona Mandl.

Karin Škufca v Comma oblekici, Toko torbici in Humanic čevljihManekenka v Tally Weijl oblačilih in Humanic čevljihManeken v Galileo stylingu in Humanic čevljihManekenka in maneken v oblačilih Tom Tailor DenimSabina Remar v Tom Tailor oblačilih, CCC obutvi in torbici Manekenki v oblačilih Pepe Jeans, obutvi CCC in sočnimi očali Optike SentinaManekenka v Stradivarius stylingu Manekenka v 7 Camicie stylingu in CCC obutviDaša Podržaj v Stradivarius oblačilih in CCC obutviManekenka in Pingi plesalka v stylingu Interspar in ecco ter Mass obutviManekenki v Interspar oblačilih ter ecco in mass obutviManekenka in mlada plesalka v s.Oliver oblačilih in ecco obutvi

Foto: Marko Pigac

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si