Modna revija Victoria’s Secret prvič v Parizu!

2014 Victoria's Secret Fashion Show - Runway

Po pisanju svetovnih medijev se bo letos eden izmed največjih modnih spektaklov – Victoria’s Secret show – prvič v zgodovini zgodil v Parizu, prestolnici mode in glamurja. Do sedaj je revija potekala na newyorškem naslovu 69th Regiment Armory, le pred dvema letoma je podjetje zamenjalo lokacijo in šov preselilo v London. Poleg Pariza naj bi bili zanimivi točki za izvedbo spektakla še Miami in Los Angeles.

Modna revija Victoria’s Secret, ki slavi žensko lepoto, je v zadnjih letih postala pomemben dogodek iz večih razlogov. Perilo, ki ga nosijo supermodeli, kot so Karlie Kloss, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel in Lily Aldridge, je dobilo status prestižne in najbolj zaželene znamke spodnjega perila. Dogodek pa je pomemben tudi za glasbenike, saj ponuja možnosti za nastop in dodatno uveljavitev mladim glasbenim talentom, kot so Taylor Swift, Selena Gomez, The Weeknd in Ellie Goulding.

Podjetje Victoria’s Secret govoric o tem, da bo modna revija zares potekala v Parizu, še ni potrdil … ni pa jih niti zavrnil, kar pomeni, da obstaja upanje, da se dogodek zgodi blizu nas.

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si