Modna vplivnica Lili Čadež napoveduje pomladne trende

Modna vplivnica Lili Čadež je popolnoma neustrašna, ko pride do izstopanja s svojim videzom. Kot prava modna poznavalka si trende kroji po svoje, v sodelovanju z Deichmannom pa je vam v pomoč pripravila nekaj nasvetov, s katerimi boste v koraku s pomladnimi trendi.

1. V ospredju so žive barve, ki odsevajo vašo edinstveno osebnost. 

Bodite drzne, kombinirajte čevlje z drugimi barvami in stopite iz cone udobja – s torbicami, nahrbtniki, sandali … V pričakovanju bolj drznih kosov te pomladi in poletja v zeleni, rumeni, modri, oranžni in roza vas bodo navduševali tudi modeli v nedolžni beli, ki jih tudi letos ne bo primanjkovalo. Izberite si par nežnih superg, ki s svojimi minimalističnimi detajli ponujajo nešteto stilskih kombinacij. Tako, kot jih je ustvarila Lili.

2. Različnost je ključ do uspeha – z vzorci in stili.

Pomlad pa ne bo slonela samo na poigravanju z različnimi barvami, vendar tudi z različnimi vzorci in stili. Tako bodo superge in torbice z različnimi potiski prišle še bolj do izraza in vašemu videzu dodale karakter. Ne pozabite na kraljevske loaferke z opaznimi detajli!

3. Ultimativni kos te pomladi?

Vse stile superg lahko enostavno kombinirate s klasiko – jeans hlačami z visokim pasom ali pa letošnjim must-have z nizkim pasom, in videzu dodajte delček svežine. Ponovno boste lahko oblekle dolgo plisirano krilo, ki vsako sezono znova navduši mimoidoče ali pa ga zamenjale z mini krilom, dodale »oversized blazer« v enakem potisku in se pridružile enemu najbolj vročih trendov te pomladi. Zavedajte pa se, da ste najbolj privlačne v tistih čevljih, v katerih se počutite udobno in posledično samozavestno. Izberite si čevlje, ki bodo kos vašemu hitrem življenjskemu slogu in vsem vašim dnevnim aktivnostim, vendar še vedno poskusite ustvariti videz, s katerim boste popolnoma neustrašne!

GRAZIA je iz Deichmannove aktualne ponudbe izbrala njene favorite za letošnjo pomlad. Oglejte si jih v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si