Modna zgodba pomladi

V pomlad smo vstopili v znamenju sonca, petja ptic in prebujanja narave. Toplejše temperature in cvetoče cvetlice kar kličejo po lahkotnejših oblačilih raznoraznih barv in prevetritvi garderobe. Pa čeprav zadnjih dnevi v znamenju dežja kažejo ravno nasprotno, vemo, da bodo sončni dnevi kmalu zopet pred nami.

Zato vam GRAZIA predstavlja pomladno modno zgodbo, v kateri bodo navdih našla tako ženske, ki prisegajo na bolj nevtralne in nežne barve, kot tudi drzne in uporniške ženske, ki si želijo izstopati. Katera izmed njih pa ste vi?

Pomlad kliče po lahkotni kremni barvi, v kateri lahko ustvarite eleganten videz od glave do pet. Daljši pulover z modnimi detajli in daljše hlače (Pierre Antonio Gaspari) se odlično skladajo z bež odprtimi sandali (Meenu Graziani), videz pa odlično dopolnita še biserna torbica (Simone Rocha) in sončna očala (CELINE).

Vse tiste, ki ste po duši bolj drzne in uporniške, boste na svoj račun prišle z usnjeno biker jakno (Simone Rocha). Ta je odličen prehodni kos oblačil, z njo pa lahko ustvarite tako eleganten kot vsakodnevni videz. GRAZIA bi jo kombinirala z belo srajco in črnimi hlačami (Pierantonio Gaspari). Obula bi sandale z visoko peto v beli barvi (Meenu Graziani), pridih glamurja pa bi videzu dodal prstan (MIA Jewels).

Ljubiteljice črne klasike lahko povsem preprosto ustvarite pomladni videz s tankimi in prosojnimi tkaninami, kot je obleka na sliki (CHANEL). Zraven se odlično prilega še okrogla torbica (CHANEL) ter škornji (Poesie Veneziane). Če si želite ustvariti bolj eleganten videz pa obujte sandale s peto.

Modna inspiracija za prihajajočo sezono je tudi obleka ali top, ki ga lahko nosimo tako, da odkrijemo obe rami, ali pa zgolj eno (Simone Rocha). Ob tem ne pozabite speti svojih las, da bodo vaše rame ter vaš vrat prišli do izraza. Ljubko, a drzno hkrati!

Zelena je definitivno barva letošnje sezone! V svoj videz jo lahko odlično vključite z zelenim blazerjem (BALMAIN), ki bo dodal piko na i. Zlati gumbi na suknjiču se odlično ujemajo z zlato zadrgo na obleki (BALMAIN), videz pa odlično dopolni še nakit, in sicer uhani ter prstan (oboje MIA Jewels). Zraven odlično pašejo škornji (Poesie Veneziane), lahko pa se odločite tudi za sandale ali celo za superge.

To pomlad nas navdušujejo tudi obleke z nevsakdanjimi in asimetrični izrezi (ZELL). Stopite izven cone udobja in poskusite nekaj novega! Prepričani smo, da vam ne bo žal.

Živahna in energična rdeča barva je točno to, kar si želimo letošnjo pomlad. Rdeča zagotovi vpadljiv videz tudi pri preprostih kosih oblačil in pusti vtis zapeljivega glamurja, zato jo pogumno vključite v svojo garderobo. Lahko se odločite za monokromatski videz ter izberete top in krilo iz tvida (oboje BALMAIN). Rdeča se odlično ujema z zlato, zato izberite zlato zapestnico (Erickson Beamon) in prstane zanimivih oblik (MIA Jewels). Zraven lahko kombinirate sandale v nežni beli barvi (Meenu Graziani), ne boste pa zgrešili tudi z rdečo ali črno.

Za veliki ‘grand finale’ vam predstavljamo komplet bluze in krila z velikimi cvetličnimi vzorci, ki nas v mislih popelje na sprehod po cvetličnem travniku (Simone Rocha). GRAZIO je povsem očarala! Kombinirala bi jo s škornji (Poesie Veneziane), sandali ali s prikupnimi balerinkami.

Foto: Daria Gladkova @gladkova_photography
Model: Dani Taylor @iam_danitaylor
Stilist: Davis Carrasquillo @daviscarrasquillo
Make up: Joanne Marchevsky @jojomartistry
Pričeska: Tony Lucha @luchastudio305
Modna agencija: NEXT Miami – David Luís Santos
Produkcija: DAVIS NYCFE @davisnycfe
Marc Juan Comunicación: Fashion Agency

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si