Modna zvezda plaže

Se odpravljate na počitnice in oddih na morje ter iščete idealno obutev za vsak dan? Z lahkotnim počitniškim stylingom se najbolje ujemajo barvne in udobne japonke, ki so tako preproste kot tudi modne. Brez njih enostavno ni poletja in so obvezen kos v vsaki potovalni torbi. To poletje so japonke v Massu še posebej raznolike in šik, zato so se s plaže podale tudi na poletno obarvane ulice.

Mass navdušuje s kolekcijo trendi japonk in sandalov priznane znamke Ipanema, ki jih lahko opazimo na nogah mnogih zvezdnic doma in po svetu.

Mass, Ipanema (15,99 €)

 

 

Mass, Ipanema (25,99 €)

 

Vaše zagorele noge bodo prav tako izstopale v simpatičnih japonkah znamke Zaxy, ki so znane po živih barvah, ženstvenih vzorcih in pentljah ter posebni sijoči, mehki in udobni plastiki, zaradi katere jih v tujini imenujejo kar ‘jellies’. S sandali Zaxy boste v trenutku dosegli mladosten, svež in prikupno zabaven videz, popoln za vroče poletne dni.

Mass, Zaxy (25,99 €)

 

Da bodo sproščujoči počitniški trenutki zares idealni, s seboj vzemite poletno torbo, takšno veliko iz naravnih materialov, v katero spravite vse morske potrebščine. Izberite najbolj trendi torbe z resicami, živahnimi tropskimi ali etno vzorci, mornarsko navdihnjenimi črtami in živimi barvami.

Mass (39,99 €)

 

Mass (9,99 €)

 

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si