Modne ikone za brezhiben poletni modni slog


Črno-bela kombinacija je večna klasika, ki ne gre nikoli iz mode. Nanjo je med drugim prisegala tudi legendarna modna ikona Coco Chanel. Nič nenavadnega, saj drzne in klasične, elegantne in igrive črno-bele kombinacije vselej poskrbijo, da izstopate in ste brezčasno privlačne.

Ko torej to poletje ne boste vedele, kaj obleči, lahko vedno rešite zagato s klasičnimi črnimi in belimi kosi iz svoje omare. Seveda pa ob svojih črno-belih kreacijah ne pozabite uporabiti NIVEA Black&White Invisible, vodilnega antiperspiranta proti madežem na oblačilih na svetu, saj ščiti vaša oblačila pred rumenimi potnimi madeži na belih oblačilih in belimi sledovi na črnih. Z nežno formulo in 48-urnim delovanjem proti potenju je ta dezodorant vse, kar potrebujete, da ostanete sveži ves dan in izrazite svoj brezhibni slog!

Tu je modna izdaja antiperspirantov NIVEA Black&White
To poletje velja bolj kot kadarkoli prej – pripravite se na modno izdajo NIVEA Black&White Invisible antiperspiranta! Trije izdelki omejene serije vam nudijo modne črno-bele kombinacije, pri katerih se črna in bela izrazito izmenjujeta in prinašata vsakodnevni navdih – naj gre za brezskrbno glamurozen, a sproščen videz, ali bolj prefinjen in eleganten slog.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si