Modne navdušenke so izbrale čevlje Ara!

Ženske smo rade lično urejene, še zlasti pa smo izbirčne, ko pride do obuval. Naša stopala si želimo odeti le v najboljše: v obutev, ki je ne samo modna in elegantna, pač pa mora biti tudi udobna, funkcionalna in predvsem kakovostna. Vse to in še več ponujajo čevlji Ara. 

Blagovna znamka Ara slovi po kakovosti in udobju, hkrati pa gre pri skrbi za dobro počutje vaših stopal še korak dlje: poleg standardnih tako pri Ari ponujajo tudi polovične številke, za različno široka stopala so poskrbeli z različnimi širinami kopit (G, H in K), njihovi čevlji so opremljeni z odstranljivim vložkom, razvili pa so tudi kar tri inovacije, ki delajo njihove čevlje edinstvene. Prva je inovacija Fusion. Gre za inovativno funkcijo raztega in oblazinjenja v zgornjem delu in podplatu obuval, ki omogoča uporabnikom, da doživijo udobje nošenja kot še nikoli poprej. Nadalje bo uporabnike navdušil tudi novi patentirani podplat Dynergy s kakovostno delujočimi oblazinjenimi lamelami, ki poskrbijo za dodatno udobje na poti. Izbrani Arini zimski čevlji so obogateni tudi s tehnologijo HighSoft. HighSoft modele odlikuje odlično kopito, skrbno izbrano mehko in elastično usnje, zelo mehek podplat ter vložki, izdelani s pomočjo posebne tehnologije. Če vsemu naštetemu dodamo še nepremočljivo Gore-Tex membrano, ki poskrbi za dodatno zaščito pred mokroto, postane kaj hitro jasno: z Arinim parom čevljev na nogah vam zima in še tako zahtevni podvigi ne bodo prišli zlahka do živega. 

Za nameček pa Ara skrbi tudi za sledenje najnovejšim modnim smernicah. Tako so letošnjo jesen in zimo med drugim police napolnili s trendi gležnarji in škornji v bajkerskem slogu devetdesetih, pa z glamuroznimi supergami odetimi v bleščice, s toplimi, mehkimi in podloženimi čevlji za v sneg, z vedno aktualnimi klasičnimi gležnarji, niso pa pozabili niti na elegantne salonarje za slavnostne priložnosti ter na modne torbice za piko na i prav vsaki opravi. 

Letošnja Arina jesensko-zimska kolekcija je navdušila kar nekaj slovenskih modnih poznavalk. Tako je modna blogerka ter urednica revije Citylife Pika Zrim, sicer velika ljubiteljica pet, med svojo novo in počasi rastočo kolekcijo superg nedavno dodala enega izmed Arinih »highlightsov« letošnje jesensko-zimske sezone, superge Courtyard. Gležnar sodobnega videza se s pomočjo kombinacije širokih vezalk ter kar dveh zadrg popolnoma prilagodi vašemu stopalu, njegova mehka notranja podloga, izdelana iz bambusovih vlaken, pa poskrbi za maksimalno absorpcijo vlage ter ohranja notranjost čevlja suho. Za mehak in iskriv korak pa skrbi tehnologija HighSoft! 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si