Modne trendseterke bodo to pomlad prisegale na RESERVED

Pomlad 2020 v RESERVED-u

“Manj je več” je glavna modna zapoved v pomladni kolekciji RESERVED 2020. Preproste kombinacije, ki so osnovane na le nekaj kosih in samo bistvenih dodatkih. Brez plastenja in olepšav. Poudarek je na barvi, krojih, ki poudarjajo silhueto in kakovostnih materialih, glavni cilj pa je, da izrazite sebe. Vse več je okolju prijazne proizvodnje. Bistvena stebra RESERVED trendov za pomlad 2020 sta uporabnost in udobje. Dobra oblačila so naša druga koža, to je recept za modni slog, ki ga RESERVED predstavlja to pomlad.

 

RESERVED lookbook predstavljajo svetovno priznane zvezde modnih stez: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt in Rockwell Hardwood. Gre za skupino manekenk, ki predstavljajo različne generacije, kulture in vzorce lepote. Skupaj predstavljajo tisto, kar je za modo najpomembnejše – energijo individualizma.

 

“Vintage” navdih

Žensko kolekcijo RESERVED za pomlad 2020 najbolje predstavi beseda “lahkotnost” — prosojna črna bluza z napihnjenimi rokavi in oversized trenč — svetlo moder. Ženstvenost je poudarjena z močno linijo pasu; hlače z visokim pasom in visoke petke, ta elegantna klasika v modo prinaša reinterpretacijo vintage-a. Je modna in izrazna, ne ustraši se krila čez kolena ali pulija z visokim ovratnikom, saj se čutnost izrazi v detajlih in skozi način nošenja oblačil. Z odprtimi škornji, ki omogočajo pogled na golo stopalo, jopico, oblečeno na golo kožo ali plapolajočimi rokavi na plašču boste okolico očarale. Malce romantike, pomešane s sodobnimi elementi, boste v svoj pomladni slog vnesle s cvetličnimi potiski na šalih in oblekah iz šifona.

 

Romantičnost in ostre silhuete

Moderna možatost sledi trendom. Srajca z vzorci, melanž pulover ali bele kavbojke so le nekateri izmed bistvenih elementov moške RESERVED kolekcije za pomlad 2020, ki se osredotoča na bistvene trende pomladi. Ozka silhueta novega romantičnega sloga, široki, sproščeni kroji po navdihu 90-ih in srebrna prešita jakna iz novega tisočletja so ekstremi, ki pa se med seboj ne izključujejo. RESERVED oblikovalci so našli skupni imenovalec — brezkompromisnost in željo po izražanju lastnega sloga, ki zmore žonglirati z različnimi modnimi motivi in kroji.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Oblačila iz prve pomladne pošiljke so vam že na voljo v trgovinah in na www.reserved.com.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si