Modne vplivnice so izbrale te škornje!

Deichmann je s svojo zimsko kolekcijo navdušil tudi slovenske vplivnice! Kot ljubiteljice vsakega letnega časa, ki jim prinaša nove priložnosti za različne modne stajlinge, so našle par, ki jim bo pomagal pisati letošnjo zimsko simfonijo, vam pa postregel z idejo svežega outfita.

V teh škornjih se zavrti svet

Belo je letos v ospredju! Ste ljubiteljica gležnjarjev na sto in en način? Modne gurujke Tjaše Kokalj Jerala gležnjarji z debelim podplatom nikoli ne razočarajo, ker dodajo trendi kontrast celotnemu videzu. S svojo belino pa odpirajo nešteto možnosti barvnih kombinacij. Nika Peričnik si je prav tako izbrala par čevljev, ki s svojimi nežnimi toni in minimalističnimi detajli ohranjajo svoj robustni videz na vsakem koraku. Tako jih lahko kombinira še s tako pisano obleko in vse skupaj izpade zelo šik.

Zima brez toplih pletenih in udobnih škornjev ne obstaja

Če bi rade ustvarile bolj drzen videz, najdite inspiracijo v stajlingu Maše Špicar, ki je robustne črne škornje z debelim podplatom kombinirala s čudovitim vzorčastim krilom in pletenim puloverjem ter ustvarila videz, ki s kančkom drznosti še vedno odseva prijetnost. Za vse, ki pa prisegajo na večno klasiko in največ inspiracije za kombinacije najdejo v preprostih čevljih, je Melita Ivana Škafar s svojim izborom črnih gležnjarjev prikazala, kako univerzalni so lahko. V njih bo vsak še tako opazen božični stajling pridobil umirjeno noto.

Pestra ponudba čudovite zimske obutve že čaka v Deichmann poslovalnicah po Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si