Modne zapovedi zimske obutve – TOP izbor!

Vir: @deichmann_adria

Jesensko-zimska kolekcija Deichmann za leto 2020 / 2021, ki je prepričala tudi modno navdušenko Laro Begič

Nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann, ki jo je v sodelovanju z modno navdušenko Laro Begič danes premierno predstavil Deichmann s pomočjo uporabe funkcionalnosti platforme TikTok, navdušuje. V modni pripovedi nastopajo prav vsi glavni junaki letošnjih modnih trendov.

 

Modna jesen se je kljub trenutnim razmeram izkazala za zares pravljično, kar je v videu skupaj z Anastasio dokazala tudi Lara. V ospredje so stopili trendi, ki poudarjajo žensko moč s pomočjo drznih usnjenih hlač, prefinjenih izrezov in elegantnih prevelikih srajc. Ne smemo pozabiti niti na igrive hlačne nogavice, ki začinijo vsak stajling.

Za dolge dneve, ko si želi le udobja, se Lara najraje odene v prevelik pulover in najljubšo jakno ali plašč, vse skupaj pa dvigne stopničko višje z letos zelo popularnimi belimi bulerji. Zapeljivi visoki škornji čez kolena, daljša bela srajca in trendovski brezrokavnik v nevtralnem odtenku so še ena izjemno trendovska kombinacija, ki se je ne branijo niti holivudske zvezdnice. Prisegate na klasiko? Potem ste že gotovo spisali kakšno nepozabno modno poglavje skupaj z večnimi oxfordkami, ki so pri Deichmannu na voljo v številnih različicah. Lara jih je dopolnila s črnimi ozkimi hlačami, ki so resnično priročne, za piko na i pa je čez belo srajco nadela barvit pleten brezrokavnik. Zelo šik, kajne?

 

Naj vas modna pravljica Deichmann navdihne, da tudi sami spišete čudovito modno poglavje!

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si