Modni dodatki, brez katerih ne gremo na plažo

Havaianas nas je pripravil na počitnice s stilom

 

Pinterest

 

Ko gre za obutev in modne dodatke, Havaianas že vrsto let izstopa kot blagovna znamka, ki ponuja izjemno kakovost in inovativnost. Havajanke so postale del popularne kulture ter simbol igrivosti, pozitivnosti in neformalnosti.

 

Zahvaljujoč vsemu naštetemu, a tudi udobju in kvalitetni izdelavi, so japonke doživele svoj več kot zasluženi preboj na veliki modni sceni. Glede na to, da so japonke postale IT modni kos, nam to poletje ne preostane drugega, kot da jih kombiniramo s prav tako zanimivimi modnimi dodatki!

 

Havaianas se nenehno razvija in preseneča z novostmi. Tudi to poletje kolekcijo dopolnjujejo genialni modni dodatki za na plažo ali sprehod po mestu. V ponudbi so neustavljivo privlačne in praktične torbice različnih velikosti, ki bodo med brezskrbnim poležavanjem na plaži varovale vaše dokumente, telefone in slušalke. Torbice so izdelane iz nepremočljivih materialov, tako da bodo vaši najdragocenejši predmeti na plaži popolnoma varni.

 

Havaianas nahrbtnik

 

Poleg manjših modelov je Havaianas ustvaril tudi čudovite cekarje, ki so izjemno funkcionalni in prostorni, tako da lahko v njih brez težav spravimo vse potrebne in nepotrebne drobnarije, ki jih imamo s seboj na poletnem oddihu. Torbice in cekarji so modni dodatki, ki se jim ne bomo mogli upreti niti po odhodu s plaže!

 

Za najboljšo zabavo na morju Havaianas tudi to poletje ponuja edinstvene napihljive blazine Lilo. Te zaradi svojega atraktivnega dizajna v obliki velike japonke, plenijo poglede na plažah ter bazenih in so postale prava atrakcija tudi na Instagramu! In na koncu nam je seveda pomembno, da imamo na plaži ob sebi tudi kakovostno brisačo, ki se bo odlično odrezala v stiku s slano vodo. Zato Havaianas ponuja zbirko čudovitih mehkih brisač, ki izžarevajo brezskrben poletni duh Brazilije.

 

S številnimi novimi modeli japonk in z raznoliko kolekcijo modnih dodatkov, nas je Havaianas resnično v popolnosti pripravil na počitnice s stilom!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Več informacij o izdelkih in cenah na: http://www.havaianas.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si