Modni dodatki Karl Lagerfeld sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

karl_lagerfeld_fall_winter_2016_2017_collection_paris_fashion_week1Navdihi Karla Lagerfelda za kolekcijo modnih dodatkov segajo od futurističnih robotov in njegovega mačka z imenom Choupette do koktajl zabav in luksuznih potovanj. Elegantne in igrive, dostopne in prestižne kolekcije odražajo prepoznavno temo, ki je obenem ironična in trendi.

karl_lagerfeld_fall_winter_2016_2017_collection_paris_fashion_week5 V trgovini bo predstavljena najbolj poželjiva kolekcija torbic, drugih malih modnih dodatkov za jesen-zimo 2016 in Karl POP kolekcija z navdihom 60-ih let. Njegova prepoznavna klasična črno-bela barvna paleta je doživela živahen preobrat z žeblji, bleščicami in pops barvami. K izstopajočim kosom spadajo tudi torba, preobražena s črno obdelanim usnjem, ki prikazuje samega Karl Lagerfelda (skupaj z bleščečimi sončnimi očali) in bleščeče minaudières torbice, ki dihajo Karl POP in Choupette motive. Raznolikost ponudbe, ki jo lahko pogledate v spodnji galeriji, zaokroža široka ponudba kap in klobukov:

[sliderpro id=”801″]

Obiščite XYZ Premium Fashion Store v Ljubljani in izberite najboljše luksuzne modne dodatke  s popolnim dotikom kultnega oblikovalca za popestritev vsakega stila.

karl_lagerfeld_fall_winter_2016_2017_collection_paris_fashion_week11

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si