Modni dodatki Karl Lagerfeld sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

karl_lagerfeld_fall_winter_2016_2017_collection_paris_fashion_week1Navdihi Karla Lagerfelda za kolekcijo modnih dodatkov segajo od futurističnih robotov in njegovega mačka z imenom Choupette do koktajl zabav in luksuznih potovanj. Elegantne in igrive, dostopne in prestižne kolekcije odražajo prepoznavno temo, ki je obenem ironična in trendi.

karl_lagerfeld_fall_winter_2016_2017_collection_paris_fashion_week5 V trgovini bo predstavljena najbolj poželjiva kolekcija torbic, drugih malih modnih dodatkov za jesen-zimo 2016 in Karl POP kolekcija z navdihom 60-ih let. Njegova prepoznavna klasična črno-bela barvna paleta je doživela živahen preobrat z žeblji, bleščicami in pops barvami. K izstopajočim kosom spadajo tudi torba, preobražena s črno obdelanim usnjem, ki prikazuje samega Karl Lagerfelda (skupaj z bleščečimi sončnimi očali) in bleščeče minaudières torbice, ki dihajo Karl POP in Choupette motive. Raznolikost ponudbe, ki jo lahko pogledate v spodnji galeriji, zaokroža široka ponudba kap in klobukov:

[sliderpro id=”801″]

Obiščite XYZ Premium Fashion Store v Ljubljani in izberite najboljše luksuzne modne dodatke  s popolnim dotikom kultnega oblikovalca za popestritev vsakega stila.

karl_lagerfeld_fall_winter_2016_2017_collection_paris_fashion_week11

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri