Modni večeri: Čarobnost mestnih trgov

Mestni marketing Zavoda Celeia Celje že od leta 2015 pripravlja modne večere na mestnih trgih, na katerih se predstavljajo blagovne znamke, oblikovalci, butiki, frizerji, vizažisti in ostali ustvarjalci mestnega jedra Celja.

Na modni reviji, tretji v sklopu čarobnih celjskih trgov, ki je v četrtek, 30. junija, potekala na Krekovem trgu, so se s svojimi poletnimi kolekcijami predstavili celjski ponudniki.

Greta Doberšek z rokodelsko delavnico, ki je oblekla viteza Celjskega in srednjeveško skupino.

Trgovina Urška z več kot 35 let tradicijo in z lastno proizvodnjo oblačil, prepoznavno širom Slovenije.  

Pikolin otroška trgovina, ki ima poleg otroške ponudbe tudi modne torbe za sodobne mamice in očke, nahrbtnike in ostalo opremo ter dodatke za starše.

Zlatarna Celje

Tradicija v mestu z rokodelskimi znanji, žlahtnostjo kovin in vrhunskih kamnov, ki združujejo izjemen nakit in ure. Že vse od leta 1844.

And by Andraž

And by Andraž, blagovna znamka, ki je ena najbolj uspešnih blagovnih znamk v slovenskem prostoru. Z And by Andraž je rekreacija vsak dan športni glamur.

Hair center Darja

Darja Kocmut Žižek s svojim teamom razvija zgodbo sodobne ženske in urejenega, samosvojega moškega, ki je samozavesten, ve kaj hoče in je dnevno urejen.

Optike SALOBIR

Optike SALOBIR, ki razvijajo linijo okvirjev za vrhunske blagovne znamke in svojo linijo modnih okvirjev Rolling.

Delavnica mode Barbara Repinšek

Se je tokrat predstavila s kolekcijo pižam Od jutra do jutra. Narejene izključno iz naravnih materialov, udobne in zapeljive ter oblikovane z veliko pozornostjo do detajlov.

Modna obutev za prosti čas Luko Design čevljarke Lučke Kolar.

Poper art

Trgovinica se je predstavila z visoko eleganco, eleganco in linijo za vsak dan. V obleki Poper Art je zasijala tudi Tjaša Kramarič, posebna gostja na dogodku (na naslovni sliki). Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih vplivnic se je pridružila modelom na modni preprogi na Krekovem trgu.

Za piko na i modnemu dogajanju in večernemu druženju ob modni pisti sta poskrbela plesalca Idris in Aleksander z break dance nastopomter Fotobox, ki je gostom priskrbel fotografije za spomin na Celje, Fashion City.

 

Fotografije: Gregor Katič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si