MOJ FAKTOR JE UMETNOST LIČENJA … KATERI JE TVOJ FAKTOR?

 

Prepogosto se osredotočamo na naše pomanjkljivosti in težimo k popolnemu videzu. Max Factor predstavlja svoj pogled na žensko lepoto in vas spodbuja, naj se raje kot na svoje pomanjkljivosti osredotočite na lastnosti, ki so vam všeč in vas delajo posebne, ter to sporočite na glas. Uporabite ličila, da poudarite svoj faktor, da izstopite iz množice in izrazite svojo edinstvenost. Običajna predstava o ličilih je, da se uporabljajo z namenom, da bi prekrivala napake. Da nas naredijo popolne. Max Factor umetniki ličenja se s tem ne strinjajo v celoti, saj je njihovo vodilo, da na vsakem obrazu poiščejo edinstven faktor, to je tisto lastnost, ki osebo naredi drugačno, in to poudarijo. Vsako osebo obravnavajo individualno in jo spodbujajo, da kljub prevzemanju modnih trendov ostane unikatna. Takšen pristop vsako osebo naredi posebno, posebnosti pa nas delajo čudovite.

Tjaša Kokalj Jerala, Max Factor ambasadorka je o kampanji #myfactor povedala: “Kar mi je všeč pri #myfactor kampanji, je to da izrazim sebe. Da poudarim tisto kar me dela posebno. To je moj nasmeh! Je pristen, je iskren in se ne oziram na to, da ta isti nasmeh razkrije moje očesne gubice. Ker je nasmeh tudi moj najljubši modni dodatek, dam pri ličenju velik poudarek ustnicam. Od rdečila za ustnice pričakujem, da bo obstojno in da bo sledilo premikanju ustnic. Zato rada uporabljam Max Factor Lipfinity, ki v prvem sloju obda ustnice v čudovito in dolgo obstojno barvo, ki jo samozavestno nosim, saj vem, da se bo obdržala na ustnicah do konca večera. Drugi sloj je balzam za ustnice, ki jih neguje in barvi doda lesk. Moj trik za bolj polne ustnice je tehnika senčenja. Pri tem uporabim dve barvi, in sicer pričnem s temnejšo, ki jo nanesem na zunanje predele ustnice, in jo postopoma združim s svetlejšo osnovno bravo.”

Obiščite Max Factor spletno stran www.myfactor.si, kjer lahko sodelujete v nagradni igri. Na spletno stran naložite svojo fotografijo ter pripišite, kateri faktor ste izpostavili (na primer: #mojfaktor je način, kako zardim, #mojfaktor so moje dolge trepalnice, #mojfaktor je moja koža). Ekipa Max Factor umetnic ličenja bo nato podala svoje strokovno mnenje in nasvete za ličenje.
Oglejte si tudi filme Tjaše Kokalj Jerala in ekipe Max Factor umetnic ličenja, kjer je vsaka prikazala kako doseže svoj vsakodnevni videz.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si