Mojstri okusa z Garyjem Mehiganom


Na 24kitchen prihaja zanimiva kuharska oddaja Mojstri okusa z Garyjem Mehiganom, ki je tudi eden izmed sodnikov v resničnostni seriji MasterChef Australia.

Gary Mehigan ve, kaj je dobra hrana. V Angliji rojeni avstralski kuharski mojster se je svojih veščin učil v The Connaughtu v Londonu in delal v nekaterih najboljših melbournskih ustanovah, preden je v mestu odprl svojo restavracijo. Je tudi eden izmed sodnikov v resničnostni seriji MasterChef Australia. V tej novi seriji odpotuje v Indijo, da bi potešil navdušenje nad indijsko kulinariko in spotoma pripravil nekaj novih pisanih jedi.

S tem značilnim, neposrednim in humornim pristopom Gary obišče nekatere najboljše restavracije v Mumbaju in Delhiju. Na 24Kitchen spremljamo, kako Gary raziskuje talilni lonec okusov in se uči o številnih veščinah in sestavinah, ki jih uporabljajo v sodobni indijski kulinariki. Sreča se z nekaterimi najbolj priznanimi indijskimi kuharskimi mojstri, med njimi z Atulom Kochharjem, Ranveerjem Brarom in Thomasom Zachariasom, ter z njimi pripravi vrsto slastnih jedi.

V vsaki oddaji se Gary vrne v svojo kuhinjo in si izmisli novo restavracijsko jed, ki si jo lahko gledalci pripravijo tudi doma. Vse jedi navdihnejo ljudje, ki jih je srečal, in kraji, ki jih je obiskal. Nato sledi glavni preizkus. K sebi povabi krajevnega kuharja, slavno osebo ali morda celo bollywoodsko zvezdo, da skupaj uživata v novi kreaciji.

Gary prav tako sodeluje v Fantovskem vikendu skupaj z Manujem Feildelom (Po svetu z Manujem Feildelom; Moja Francija z Manujem; Fantovski vikend) in Adrianom Richardsonom (Skrivnosti mesa; Fantovski vikend).

Oddaja bo na sporedu od 2. avgusta ob 13:00 na 24KITCHEN.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si