Monokomedija, grenko sladka, kot je življenje

Štefka Valentin je izjemna predstava, monokomedija, grenko sladka, kot je življenje in ta slika pove vse o njej.

Glavna zvezda monokomedije Štefka Valentin je srčna Zvezdana Mlakar, ki je z dotično predstavo stkala posebno vez in je zato kemija med njo in občinstvom nepogrešljiva.

Štefka se boji življenja, razpenjenega in divjega, stiska se k “ steni” in ne ve, da jo bo objel sladek val in, da morje samo izgleda noro divje.

Zvezdana Mlakar iskreno in z odprtim srcem o monokomediji:

“Predstava Štefka Valentin mi je tako ljuba, saj grem z njo vsakokrat tudi skozi koščke svojega življenja in po reakcijah sodeč, tudi skozi vaše…naj smo še tako pogumne, samostojne, vedno obstaja val, ki se ga bojimo. Moja Štefka, v predstavi izgleda za vedno izgubljena…samo izgleda…kot razpenjen val na sliki! Od tu naprej pa se dogaja življenje.”

Zvezdana nas v tem marčevskem, ženskem času vabi na vse Štefke tega sveta, z ljubeznijo!

Monokomedija Štefka Valentin se bo odvijala 14. marca v Visoko pri Kranju in 24.marca v Šentjakobsko gledališče v Ljubljani. Vabljeni!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri