Moška koža potrebuje enako nego kot ženska koža


Moška koža ravno tako potrebuje nego kot ženska, je pa res, da mora biti moška nega zelo enostavna in hitra. Nobenega razloga ni, da bi morali imeti moški pet stopenj v negi svoje kože in da bi jih to preveč obremenjevalo. Kakovostni izdelki bodo moški koži pomagali, da bo ta ostala lepa in mlada, hvaležne pa bodo tudi njihove ženske. Jutranja in večerna rutina morata biti enaki. A smo že omenili enostavni?

Za moške priporočamo naslednjo rutino:
1. Čiščenje kože: vsako jutro si je treba umiti obraz z vodo. Samo z vodo. Umit obraz si dobro obrišite z brisačo.
2. Vlaženje kože: obraz si namažite z vlažilno kremo ali anti-age kremo.
3. Vajo ponovite zjutraj in zvečer.

Eucerin tako moškim priporoča:

Eucerin MEN poživljajoča anti-age krema s trojnim anti-age učinkom ponovno aktivira proces obnavljanja kože, preprečuje prezgodnje staranje in zagotavlja 24-urno vlaženje.
Formula, ki celice oskrbi z energijo, vsebuje koencim Q10, vlažilno hialuronsko kislino in UVA-zaščito ter kožo vsak dan poživi, navlaži in zaščiti.
Po uporabi je koža videti poživljena, gladka in zdrava. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek učinkovit in da ga koža dobro prenaša. Primeren je celo za najbolj občutljive tipe kože, vključno z atopijskim dermatitisom.

Eucerin MEN globinska vlažilna nega zagotavlja 24-urno vlaženje celo v najglobljih plasteh povrhnjice. Koža je po njeni uporabi poživljena in zdravega videza.
Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek učinkovit in da ga koža dobro prenaša. Primeren je celo za najbolj občutljive tipe kože, vključno z atopijskim dermatitisom.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si