Moški, pripravite se na val svežine!

54985_D1.jpg

L’OCCITANE je posebej za moške ustvaril kolekcijo CEDRAT, ki razkriva čisto moč svežine in poskrbi, da tudi moški uživajo v negi kože. Srce kolekcije je cedrat – sadež citronovca. Izvleček iz ekološkega cedrata deluje kot silen stimulans, ki kožne celice navda z novo energijo. L’OCCITANE je to poživljajočo kombinacijo obogatil z aktivnimi sestavinami, ki imajo odlične vlažilne in osvežilne lastnosti. V sredini letošnjega junija se kolekciji Cedrat za nego obraza in telesa pridružujeta še Poživljajoči tonik po britju in Očiščevalni šampon, s katerima bo jutranji negovalni ritual še bolj osvežujoč!

Poživljajoči tonik po britju Cedrat (150 ml; 17,30 eur) – Moški, se zjutraj ne morete predramiti? L’OCCITANE vam bo olajšal muke! Za jutranji pljusk svežine je tukaj novi večstranski Poživljajoči tonik po britju Cedrat, ki pomaga poživiti in navlažiti kožo, nevtralizirati odvečni sebum in matirati kožo, obenem pa jo zaščiti pred agresivnimi zunanjimi dejavniki. Da bi preprečili masten lesk, ki se pojavi čez dan, tonik nanesite z vatno blazinico na očiščeno kožo. Lahko ga uporabite na obrazu in vratu za omilitev občutka zategnjenosti in razdraženosti kože po britju. Uporabite ga lahko tudi na prsnem košu in ramenih za ultrapoživljajoč učinek. Sveža in lahka formula se hitro posuši in na koži ne pusti mastnega preostanka. Tonik je obogaten s poživljajočim izvlečkom iz ekološkega korziškega cedrata, vlažilnim glicerinom in provitaminom B5. Njegova sveža in poživljajoča dišava pa je poklon cedratu – citrusu z osvežujočo dišavo in grobo lupino, ki v notranjosti skriva sočno meso s poživljajočimi lastnostmi.

54983_A1.jpg

Očiščevalni šampon Cedrat (250 ml; 16,30 eur) – Moški, pripravite se na pljusk svežine za vaše lase! L’OCCITANE je namreč posebej za moške zasnoval poživljajoč Očiščevalni šampon Cedrat. Energičen šampon vsebuje osvežilno aktivno sestavino, ki učinkovito očisti lasišče in mu da občutek svežine, lasje pa so čisti in sijoči. Formula, obogatena s poživljajočim izvlečkom iz ekološkega korziškega cedrata in očiščevalnim eteričnim oljem rožmarina, pomaga vzpostaviti ravnovesje na lasišču. Šampon lase ovije s poživljajočo dišavo cedrata ter njegovimi lesnimi in moškimi notami. Nepredvidljiv, presenetljiv in vsestranski cedrat je prednik limone z debelo grobo lupino. Ta redki sadež prikriva mnogo skrivnosti … Nima zgolj osvežujoče dišave, v njegovi notranjosti je namreč sočno meso s poživljajočimi lastnostmi.

54985_D1.jpg

 

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si od 16. junija 2016.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si