Movember je na ulice vrnil brade

 

Že vse od leta 2004 si moški v Movembru puščajo rasti brado z namenom osveščanja o pogostih boleznih pri moških, kot je na primer rak prostate. A Movember je postal še veliko več kot to. Postal je trend, znak moškosti, na ulice je vrnil brade. 

Če torej vprašamo, kaj imajo skupnega britanski princ Harry, slavni kuhar Steffen Henssler, filmski igralec George Clooney, nogometaš Sami Khedira ter Samuel Paljk z naslovnice priloge GRAZIA Men, ki jo najdemo v aktualni številki GRAZIE, se nam odgovor ponuja na pladnju. Vsi ti moški so ponosni imetniki brade in prav zato tudi modni vzorniki po vsem svetu.

Vsaka brada pa potrebuje ciljno nego, saj brez nje lahko hitro postane sršeča, kar nikakor ni privlačno. Poleg tega se lahko koža na trde ščetine odzove s srbečico. “Must-have” kozmetični izdelek letošnjega Movembra je tako zagotovo novost znamke NIVEA MEN olje za nego brade. Formula z naravnim izvlečkom korenine repinca je popolno prilagojena potrebam sodobnih imetnikov brade: dlake nahrani in jih naredi voljne, hkrati pa zaščiti kožo pod brado pred draženjem in srbečico.

Uporaba NIVEA MEN olja za brado
Brado umijte kot običajno – idealna izbira je blag šampon. Nato kapnite nekaj kapljic NIVEA MEN olja za brado na dlan in olje vtrite v dlake ter kožo na predelu brade. Ne izpirajte. Količina olja, ki je potrebna, je odvisna od dolžine brade. Nato brado le še počešite s prsti, glavnikom ali krtačo za brado in nega je zaključena. Olje za brado se hitro vpije in ne pušča lepljivega občutka.

 

Nasveti za razkošno in lepo brado
Tako kot dolgi lasje tudi košata brada zahteva potrpežljivost in čas. Prvi mesec jo zato pustite rasti in je ne strizite. Nato jo oblikujte glede na obliko svojega obraza, pri čemer uporabite kvalitetne pripomočke. Brado redno čistite in jo negujte z NIVEA MEN oljem za brado, tako vam bo v ponos in veselje, saj bo lepa na pogled in negovana na otip. Ne pozabite na vsakodnevno razčesavanje, ki bo dlake lepo usmerilo navzdol. Za piko na i v svoj jedilnik vključite hrano, bogato z beljakovinami, zdravimi maščobami in vitamini skupine B. Takšna prehrana bo poskrbela za zdrave, krepke in sijoče dlake brade.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si