Moxy Times Square hotel


Ko je govora o butičnih hotelih, Moxy Times Square postavlja nova pravila z visoko stilsko dovršenostjo, a kljub temu izjemno prijaznimi cenami!

Kot že samo ime pove, se Moxy Hotel nahaja v samem centru dogajanja, le nekaj korakov stran od osrednje newyorške atrakcije Times Squara ter seveda vseh drugih ostalih večjih znamentosti, kot je Empire State Building, prekrasen Bryant Park in pisana soseka Chelsea.

 

 

S svojim inovativnim dizajnom oblikovalca Yabe Pushelberga, ki spretno kombinira rustikalnost z modernimi elementi, Moxy Times Square ustvarja vibrantno atmosfero, tako v skupnih prostorih kot tudi v vsaki izmed popolno opremljenih in izjemno udobnih 612 hotelskih sob.

 

 

 

Hotel je znan po svoji pisani ponudbi, v kateri ne manjka posebnih fitnes vadb (kot je recimo jutranja joga na strehi hotela), različnih DJ gostov v Baru Moxy ter ostalih dogodkov v sodelovanju z različnimi umetniki ter seveda prav posebna, bogata gurmanska ponudba v petih različnih TAO restavracijah znotraj hotela. TAO Group predstavlja nov koncept obedovanja s poudarkom na dizajnu in menijih, ki bodo zadovoljili prav vsakega posameznika.

Začenši z Magic Hour, največjim zunanjim in notranjim barom na strehi, z neverjetnim pogledom na Empire State Bulding, zabaviščnim parkom, prekrasnim vrtom in golfiščem, posebej znan po svojih Duck Carnitas Tacos in Carnival Burgerju.

 

Magic Hour (Foto: Warren Jagger)

 

Ljubitelji morske hrane boste na svoj račun prišli v Legasea, kjer kuharja Ralph Scamardella in Jason Hall klasične morske jedi pripravljata na nekoliko drugačen, a seveda izjemno okusen način, ali kot bi rekli Američani, “with a twist”!

 

Legasea

 

Dan boste začeli v Eggheadu, ki dejstvo, da zajtrk velja za najpomembnejši obrok v dnevu, jemlje izjemno resno. Kot že samo ime pove, je tu ključen poudarek na jajcih, Egghead pa je predvsem znan po svojem egg sendwichu (jajčni sendvič) s krompirjevim kruhom, jajci in sirom, vse pridobljeno z domačih kmetij.

Navsezadnje je tu še Bar Moxy, ki se nahaja v drugem nadstropju in je s celodnevnim menijem, koktejli in pisanim interiorjem ter odličnim delovnim prostorom samo osrčje družabnega dogajanja. Ob baru se nahaja tudi The pickup, “the grab-and-go cafe”, ki čez cel dan ponuja različne prigrizke, solate in sendviče za kratek postanek od hitrega in napornega newyorškega dne!

 

Bar Moxy


Spletna stran hotela: 
http://moxy-hotels.marriott.com/nyc/timessquare/
Naslov:
485 7th Avenue (at 36th St)
New York NY 10018
(212) 967-6699

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si