“Must have” črna obutev za jesenske vremenske izzive

Vsaka ženska je rada urejena, vendar nas jesensko vreme lahko hitro preseneti. GRAZIA vam predstavlja obutev, ki vas bo rešila vsake modne zadrege, pripravljene pa boste tudi na vse vremenske razmere.

Nizki gležnjarji za deževne dni

Ara, 99,95 €


Naj dež ne bo ovira. Kombinirajte Arine usnjene gležnjarje na elegantnejše hlače ali preprosto na jeans in videz stilirajte z brezčasnim bež trenč plaščkom. Pogumno stopite preko vsake jesenske luže.  Najbolj drzne pa jih obujte k daljšemu plisiranemu krilu.

 

 

 

 

 

 

Klasični črni športni copati

Ara, 99,95 €

 

Letošnja modna zapoved je: športna, vedno in povsod. Da bo korak lahkoten in udoben, na vašo dnevno izbiro oblačil brez obotavljanja obujte klasične športne copate.

 

 

 

 

 

 

Brezčasna eleganca

Ara, 79,95 €

Črna ne gre nikoli iz mode, klasični model ženske obutve pa na policah trgovin kraljuje že vrsto let – zakaj jim ne bi torej privoščili mesta tudi v vaši omari? Število modnih kombinacij je neskončno. Arine salonarje obujte ob lepšem vremenu in se pokažite v vsem svojem sijaju.  Naj oblika čevlja ne zavede na prvi pogled – letos so najbolj modni ravno klasični modeli, kot bi jih ukradli iz mamine omare.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si