Na FOX LIFE prihaja Kraljeva družina

Spletke, bogastvo, krona – recept za klasično družino, ki živi v palači in vlada monarhiji. Kmalu lahko njihovo življenje spremljate v seriji KRALJEVA DRUŽINA, ki na male ekrane FOX LIFE televizije prihaja 26. avgusta! Spremljali jo boste lahko vsako sredo ob 20:50 uri. 

FOX_1

V seriji Kraljeva družina v sodobni Angliji spremljamo življenje izmišljene kraljeve družine, ki je podedovala svet razkošja in dvorne tradicije, ki jim ustreza v vseh pogledih in poteši vse želje, če seveda odštejemo ceno, ki jo mora plačati, saj mora izpolnjevati svoje dolžnosti, slediti usodi in biti ves čas pod budnim očesom javnosti.

The Royals - Season 1

ZGODBA GOVORI O … 
Princ Liam (William Moseley) se nenadoma znajde v središču pozornosti po smrti svojega starejšega brata, saj je postal prvi v vrsti naslednikov za prestol. Ko kralj Simon (Vincent Regan) oznani, da razmišlja o ukinitvi monarhije, manipulativna kraljica Helena (Elizabeth Hurley) naredi vse, da bi ostala na oblasti. Seveda je tukaj še uporniška hči princesa Eleanor (Alexandra Park), ki živi v popolnoma svojem svetu in družini povzroča predvsem težave, in pa seveda kot je že navada v takšnih zgodbah – nesojena prinčeva ljubezen po imenu Ophelia (Merritt Patterson).

The Royals - Season 1

V pestri igralski zasedbi serije Kraljeva družina izstopa predvsem kraljica Helena, ki jo upodablja igralka Elizabeth Hurley. Elizabeth v tokratni vlogi izstopa s čudovitimi stylingi in pa mojstrskim igranjem pretkane in odločne ženske, ki bo storila vse, da bo le dosegla svoj prav in da bo njena družina obdržala plemiški naziv.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri