Na koncert New Swing Quartet še pred božičem

Že v nekaj tednih razprodan božični koncert v Cankarjevem domu – New Swing Quartet, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija

Zaradi izrednega zanimanja za božični koncert Simfoničnega orkestra RTV Slovenija z New Swing Quartetom so v prodaji vstopnice za odprto generalko ob 15.00 v Cankarjevem domu.

Foto: Dean Duboković

Že mesec dni pred božičnim koncertom so pošle prav vse vstopnice v veliki Gallusovi dvorani! Da pa oboževalci, ki so bili z nakupom prepozni, ne bi ostali pred zaprtimi vrati, so se New Swing Quartet, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija odločili, da za javnost odprejo svojo koncertno generalko. Ker ne gre za klasični koncert, so vstopnice v prodaji po posebni znižani ceni.

Veliki tradicionalni božični koncert Simfoničnega orkestra in Big Banda RTV Slovenija v Gallusovi dvorani bo letos še posebej prazničen in nepozaben. V goste prihaja legendarna vokalna skupina New Swing Quartet, ki bo ob svoji zlati 50-letnici z revijskim orkestrom spet stala na velikem odru Cankarjevega doma. Obeta se čudovit koncert, ki bo nepozabno zaznamoval letošnjo božično sezono.

Božični koncert • NSQ • Simfonični orkester in Big Band RTV SLO

23. december 2018, ob 15.00 – Cankarjev dom, Ljubljana

Uživali boste lahko v prijetnem decembrskem večeru, miru in najlepših božičnih pesmih, ki jih bodo zapele ikone spiritualne in gospelovske glasbe. Ob spremljavi Simfoničnega orkestra in Big Band RTV Slovenija pod vodstvom dirigenta Patrika Grebla bodo osvojile občinstvo z božičnimi in duhovnimi pesmimi ameriškega juga v preobleki za veliki orkester. Posebna pozornost bo seveda namenjena tudi večno čudovitim tradicionalnim pesmim božično-novoletnega repertoarja, brez katerih si pravega božiča ne moremo zamisliti.

New Swing Quartet bodo nastopili v zasedbi, ki deluje vse od leta 1988. Dare Hering, Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar in Marijan Petan v bleščečem božičnem slogu prihajajo na koncertni oder Gallusove dvorane, kjer bodo očarali z doživeto interpretacijo najlepših pesmi iz cerkva ameriškega juga in božičnih skladb v razkošnih orkestracijah za veliki orkester!

Vstopnice za odprto generalko ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Cankarjev Dom in MojeKarte: https://www.cd-cc.si/sl/kultura/glasba/bozicni-koncert-7

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si