Na maturantski ples z znamko s.Oliver Black Label!

Glede na to, da je sezona maturantskih plesov, valet ter porok pred nami, GRAZIA danes z vami deli nekaj nasvetov za oblačenje fantov – maturantov in njihovih staršev. Že nekaj sezon se za mlajše moške pojavljajo obleke precej ozkega kroja z ozko teliranimi suknjiči, ti imajo ozke, dolge reverje in se običajno zapenjajo z dvema gumboma. Hlače oblek so ozke, lahko zalikane na rob. Zadnja leta je najpopularnejša dolžina do gležnjev, torej krajše, kot smo običajno vajeni. Tak model obleke si lahko privoščijo vitki moški, če je moški močnejše postave, naj raje izbere obleko klasičnega kroja in klasične dolžine hlač.

K maturantski obleki spada lepa srajca, običajno v beli ali svetlih barvah, ter kravata. Lahko pa se poseže tudi po klasičnem enobarvnem T-shirtu, ki doda videzu sproščenost. Nekateri moški si izberejo tudi metuljček, ki lahko v izbrani kombinaciji dobro ‘uspe’, če se celoten styling sklada s slogom in osebnostjo moškega. Izberemo tudi lepe, tanke nogavice in usnjene čevlje z vezalkami, ter čim tanjšim podplatom. Lahko pa kombiniramo tudi bele usnjene superge za malce bolj ležeren videz.

NEŽNI TONI ZA ZAČETEK POMLADNE SEZONE!

Zakaj pa nebi letos na maturantskem plesu zablesteli v svetlih tonih – svetlo modra, bež ali nežno zelena obleka, klasičnega kroja, ki jo z lahkoto kombiniramo z belo srajco ali gladko majico, zraven pa bele superge. Soplesalka bo navdušena nad izborom!

This slideshow requires JavaScript.

KLASIČNA ELEGANCA S.OLIVER BLACK LABEL!

Temno moder suknjič, temno modre hlače, svetlo modra srajca, kravata v odtenku modre barve, temno rjav pas v konjak barvi in elegantni ujemajoči se čevlji – preprosto in zelo elegantno. S to kombinacijo ne morete zgrešiti!

This slideshow requires JavaScript.

JOGGSUIT – ELEGANTNO UDOBJE!

Mladi prisegajo na stil, ki nudi tudi udobje. Joggsuit je prava izbira za noč, ki se v trenutku prepleše v jutro. Elastičen jersey doda klasični moški obleki udobje, kroj pa eleganco. S supergami na nogah in plesalko pod roko se maturantska noč ne bo nikdar končala!

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si