Na oder Cvetličarne se vračajo Jinx

S koncertom 14. oktobra se zagrebška skupina Jinx vrača na oder ljubljanske Cvetličarne.

Znana po svojih edinstvenih, energičnih nastopih in neobičajnem stilu bo legendarna hrvaška retropop skupina nastopila s svojimi poznanimi hiti: Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, Koliko suza za malo sna, Na plaži, Bye Bye Bye Baby Bye, ki so postale evergreeni vseh generacij. Jinx so s svojim edinstvenim nastopom postali eno najpopularnejših imen in koncertnih atrakcij na tem področju, na svojih koncertih pa s sproščenostjo in atraktivnostjo navdušujejo vse generacije.

Jinx so s svojo kariero pričeli leta 1994 pod imenom High Jinx, ime pa kmalu skrajšali v Jinx, kakor so jih po prvem nastopu preimenovali poslušalci. Gonilo skupine sta že od začetka kitarist, avtor in občasni pevec Gordan Muratović (Coco Mosquito) in pevka Jadranka Bastajić (Yaya). V kratkem času so postali poznano ime in edinstvena koncertna atrakcija, ki so jo še okrepili s pihalno sekcijo. Po nizanju uspešnic eno za drugo, so si Jinx vzeli šestletni premor, pred desetimi leti pa so se z albumom “Na zapadu” (2007) ponovno zmagoslavno vrnili na sceno in z novima albumoma “Diksilend” (2010) in “Pogrebi & pomiriši” (2017) še utrdili mesto med vodilnimi pop skupinami na tem področju. Prav v ljubljanski Cvetličarni so leta 2014 Jinx začeli svojo jubilejno turnejo “20 years of Jinx”, z veseljem pa se z novo energijo vračajo na poznani oder.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri