Na oder Kina Šiške prihaja glasbena legenda!

Premierno v Kino Šiška – Raul Midón

Na turneji smo ujeli in na oder Kina Šiške povabili Raula Midóna, glasbenika, tekstopisca in kitarista, ki je bil v letih 2017 in 2018 s svojima albuma Bad Ass and Blind in If You Really Want nominiran za najprestižnejšo glasbeno nagrado Grammy, v The New York Timesu pa so ga označili za “One man band, ki kitaro spremeni v orkester, svoj glas pa v pevski zbor”.


Raul Midón v Slovenijo prihaja prvič, na odru Kina Šiške pa bo v sklopu serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions Slovenija nastopil v nedeljo, 14. aprila.

Aprilski dogodek bo četrti koncert druge sezone serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions Slovenija, s katero smo v prestolnico v zadnjih dveh letih pripeljali imena kot so Angie Stone, Mario Biondi, Knower, Incognito, Keziah Jones in Robert Glasper. Zaključni koncert letošnje sezone Musicology Barcaffe Sessions Slovenija bo 22. junija v Kinu Šiška, tja smo skupaj z Jazz Festivalom Ljubljana in Kinom Šiška povabili grammyjeve nagrajence, prvokategorni glasbeni kolektiv Snarky Puppy.

Vstopnice za koncert so na prodaj na vseh Petrolovih servisih in drugih Eventimovih prodajnih mestih.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si