Na odprtju prve trgovine Liebeskind Berlin v Sloveniji

GRAZIA se je včeraj udeležila slavnostnega odprtja prve prodajalne Liebeskind Berlin pri nas. Urbana blagovna znamka, ki je z odprtjem prodajnega mesta v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani simbolično povezala ustvarjalni Berlin in romantično Ljubljano, se ponaša s ponudbo unikatnih, enostavnih, kakovostnih in praktičnih torbic ter modnih dodatkov, ki so z dušo in srcem predani Berlinu, njegovi navdihujoči kreativnosti, atraktivnosti in ležernosti.

L_10

Zgodbo blagovne znamke Liebeskind Berlin so leta 2002 začeli ustvarjati ustanovitelji Johannes in Julian Rellecke ter Semih Simsek. Kljub temu da je znamka  prežeta z duhom Berlina, se temeljno sporočilo znamke skriva za sloganom “Berlin loves Ljubljana”. Zahvaljujoč blagovni znamki, ki poskuša nemško mesto popeljati v svet in ga pozicionirati kot del sveta, je sedaj del Berlina v obliki modnih, a tradicionalnih in praktičnih torbic, izdelanih iz skrbno izbranih materialov in z ročno sešitimi detajli, prisoten tudi pri nas.

L_9

V vsakem izdelku Liebeskind Berlin se odraža ljubezen do detajlov in ljubezen do Berlina, mesta, ki vsako leto znova vzbuja kreativnost za oblikovanje šestih novih kolekcij inovativnih in kakovostnih izdelkov. Le-te najdemo v več kot 50 maloprodajah po svetu v New Yorku, Dubaju, Barceloni, Dunaju … Vse linije – Double dyed, Vintage, Vintage Pony, Metallic Croco in Croco – pa odlikuje unikaten dizajn, skrbno izbrani materiali, naravno obdelano usnje, najboljše tkanine in z ljubeznijo dodelani detajli.

Na dogodku, ki ga je povezovala priljubljena Ula Furlan, so si najnovejšo ponudbo torb in modnih dodatkov ogledali številni predstavniki medijev in znani obrazi, koga smo opazili, pa v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”373″]

Foto: Mediaspeed

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si