Na policah se je znašla ”zloglasna” torbica leta

Ženska torbica ”princa teme” je že v prodaji!

Redkobesednež Hedi Slimane, čigar prva ženska kolekcija za kultno francosko znamko Celine je bila letošnja najbolj pričakovana modna revija, je septembra podražil vse modno osveščene ženske s svojim prvim modelom torbice.

Elegantna usnjena torbica je bila prvič opažena v Parizu pod rokami Lady Gaga, ki je Slimanov modni dodatek z imenom ”16” ponosno razkazovala na oddihu pred Beneškim festivalom. Za glasbenico je torbica prišla tudi v roke Angeline Jolie, za njo pa so svoj košček torte končno dobile vse strastne ljubiteljice klasičnih in sofisticiranih modnih delicij.

Torbica znamke Celine, pod nazivom ”16”, je terjala kar 6 mesecev izdelave, Hedi pa je zanjo poiskal najbolj kakovostne in cenjene materiale. Njena spletna cena se vrti vse do vrtoglavih 3200 EUR, dostopna pa je v osmih različnih barvnih odtenkih.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri