Na POP TV se nam obeta nova oddaja!

NA POP TV V NEDELJO, 3. NOVEMBRA, PRIHAJA NOVA ODDAJA DOM IN VRT

 Voditelj Tilen Pusar se podaja po Sloveniji, kjer bo z lastniki domov zavihal rokave ter s svežimi idejami in rešitvami popestril njihove najljubše kotičke.

 

Tilen Pusar

 

Na POP TV prvo nedeljo v novembru prihaja nova oddaja, v kateri bodo lastniki domov skupaj z voditeljem Tilnom Pusarjem iskali funkcionalne rešitve za njihove skrite kotičke, domove in vrtove. Tilen Pusar se bo tako iz glasbenih, radijskih in producentskih vod preselil v domove vseh, ki bodo ob njegovih nasvetih in osvežili prostore, v katerih preživijo največ svojega časa.

 

Dom je slika človeka, ki v njem prebiva

To verjame Tilen Pusar, ki bo električni kitari dodal kladivo, čopič in izvijač ter tako obogatil kotičke, v katerih sodelujoči preživijo največ svojega časa. Ob tem še dodaja:

 

»Če želiš, da te dom navdihuje in polni z močjo, potem ga moraš vsaj delno zgraditi sam. Z delom lastnih rok boš svojemu prostoru tako navdahnil dobro energijo.

Ljudem želim pokazati, kaj vse lahko narediš sam. Skupaj bomo tako zavihali rokave in njihove kotičke preuredili v fantastične prostore, ki so si jih vedno želeli imeti, pa jih niso znali ali zmogli narediti. Tukaj pa jim pomagam jaz, s svojimi idejami in rešitvami, predvsem pa z dobro voljo in odnosom do dela. Ob delu bomo seveda sproščeno klepetali o njihovih življenjskih zgodbah

 

V zgodbah posameznic in posameznikov, ki jim bo s svojim znanjem in rešitvami, s svojim prefinjenim občutkom za prostor priskočil na pomoč Tilen Pusar, bodo gledalke in gledalci uživali vsako nedeljo, ob 17.30 na POP TV. Že v prvi oddaji bomo lahko spoznali, kako kuhinjski kotiček v prefinjenem staromeščanskem stanovanju navdahniti v enakem stilu.

 

Tilen Pusar

 

Vsi funkcionalni nasveti, rešitve iz oddaje bodo prav tako dostopni na portalu dominvrt.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si