Na sonček v Maribor – Piranha Cocktail Bureau

Kam na teraso poleti?

Piranha Cocktail Bureau se lahko pohvali s 30-letno tradicijo. Bar boste našli na Lentu, ki je turistično najbolj znani del mesta Maribor. Velika terasa v vročih poletnih dneh ponuja senco pred soncem in svežino ob reki Dravi.

Pravijo, da domačini ne čakajo na poletje, prvih sončnih žarkov se naužijejo že v zimskih in pomladnih mesecih. Piranha Cocktail Bureau je popularen tako pri domačinih kot sosedih čez severno in južno mejo. Od tam kar nekaj gostov redno obiskuje bar, predvsem čez vikende, najraje s kolesom ali motorjem. Če k domačinom in sosedom dodate še kopico turistov, si zamislite sebe, kako uživate na mehkem oblazinjenem stolu, medtem ko sončni žarki božajo vaše telo, ter srkate njihov domači ledeni čaj ali limonado … Potem odmor na morju ni potreben. Vse to najdete v Piranha Cocktail Bureaju!

 

Bogata ponudba!

Junija 2018 so renovirali lokal in temu primerno osnovali tudi ponudbo, ki zajema 277 žganih pijač. Hkrati želijo ohraniti pridih dnevnega lokala, zato boste na njihovem meniju našli tudi pestro ponudbo domačih ledenih čajev in limonad. Ponujajo šest različnih domačih ledenih čajev, ki jih pripravljajo izključno s svežim sadjem in zelenjavo – limete, ingver, maline, mango, breskve, pomaranče, meta, kumare, cimet … kombinacij je več kot dovolj, da izberete svojega najljubšega. Če imate raje bolj kisle pijače, so vam na voljo limonade, ki jih prav tako pripravljajo samo s svežim sadjem in zelenjavo, od jagod, malin, borovnic, manga do ingverja in mete.

This slideshow requires JavaScript.

V Piranha Cocktail Bureauju pravijo, da je razlogov za osvežitev na njihovi terasi več kot dovolj. Če ste eden tistih, ki bi raje preizkusili njihovo pisano ponudbo koktajlov, vam sporočajo, da so pripravili tudi posebno poletno ponudbo le-teh!

 

 “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si