Nagradna igra: Ekskluzivni uhani vplivne italijanske modne blogerke!

Miss_Claire_Orecchini_Silvia_Rossi-1025-e1488450699231

Vse pogosteje se zgodi, da modne blogerke lansirajo svoje kolekcije nakita, torbic, čevljev ali oblačil, običajno v sodelovanju s svetovno uveljavljeno modno znamko, saj so zahvaljujoč svojemu vplivu med več deset tisoči sledilci pravi naslov za dobro prodajo. Svojo mrežo je dodobra izkoristila tudi ustvarjalka bloga missclaire.it, Chiara Marchi, modna blogerka iz Trsta s slovenskimi koreninami, ki je v tem letu odprla svoj prvi blogerski hotel v Trstu, v sodelovanju z znamko Silvia Rossi pa je oblikovala kolekcijo uhanov Silvia Rossi per Miss Claire.

Portorose e confezione

Kolekcija uhanov je zanimiva, ker je narejena ročno iz akrilnega kristala, vsak par uhanov pa nosi ime po imenih italijanskih, slovenskih, hrvaških in avstrijskih mest. Slovenska mesta, ki so navdihnila modno blogerko, so Maribor, Portorož, Bled in Ljubljana. Vsak par uhanov Silvia Rossi x Missclaire spremlja tudi svojstven aforizem, s katerim je oblikovalka opisala navdih za snovanje uhana.

Ljubljana: Na malem osrednjem trgu v Ljubljani je kip pesnika osredotočen na nekaj. Če sledite njegovemu pogledu, boste na drugi strani trga opazili v hiši izklesan ženski obraz. Tam je živela Julija. Tudi po smrti Prešernov pogled na njegovo nesojeno ljubezen traja večno.

Bled: … v kranjski pokrajini je toliko poznanih ali manj poznanih mest, a niti eden (kot Bled) ne spominja na pravo sliko raja.

Portorož: V modrino neba se izgubljajo morske ptice, a ne prenehajo leteti in nosijo s seboj vse, kadarkoli napisane, slike in besede.

Maribor: Reka ustvarja obalo, a obala spremlja reko.

Ljubljana

Ljubljana

Maribor

Maribor

Gre za edinstveno in ekskluzivno “limited edition” kolekcijo uhanov, ki jih lahko kupite na sledeči povezavi: missclaire.it > http://www.missclaire.it/categoria-prodotto/capsule-collection-missclaire/silvia-rossi/ Eno bralko Grazie bomo tokrat še posebej osrečili, saj bo prejela svoj par uhanov. Izbiraš lahko med uhani Maribor in Portorož. Vse, kar moraš storiti, je, da poiščeš objavo o nakitu na Facebook profilu Grazia Slovenia, jo deliš in v komentar napišeš, ali bi raje nosila uhane Maribor ali Portorož. Preprosto, mar ne?

Portorož

Portorož

Bled

Bled

Foto: PR

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si