NAGRADNA IGRA: Hitro in enostavno odstranjevanje dlačic v udobju vašega doma

novica Depilation 2016 WEB

Že v starem Egiptu je bilo gladko telo brez dlačic merilo za lepoto, danes pa je redno depilirana koža postala prava modna zapoved, ki velja ZANJO in ZANJ. NOVA linija iz Kozmetike Afrodita združuje multifunkcijske izdelke, ki omogočajo hitro in enostavno odstranjevanje dlačic kar v udobju vašega doma.

Kako torej do gladke, mehke in hkrati negovane kože? Preprosto! Izberete svoj izdelek po »svoji meri«.

Če želite hitro, enostavno in povsem nebolečo depilacijo, izberite eno izmed DEPILACIJSKIH KREM.

  • Depilacijska krema za telo SENSITIVE z izvlečkom kamilice še posebej primerna za občutljivo kožo.
  • Depilacijska krema za telo HYDRA z aloe vero primerna za normalno kožo.
  • Depilacijska krema za telo SUPREME z organskim arganovim oljem primerna za suho kožo.
  • Depilacijska krema EXTRA SENSITIVE z izvlečkom kamilice. Primerna za odstranjevanje dlačic na posebej občutljivih predelih: obraz, bikini predel, pazduhe.

novica Depilation 2016 kreme WEB

Če želite koži prijazno naravno depilacijo za doseganje dolgotrajnih rezultatov, izberite DEPILACIJSKE TRAKOVE s hladno smolo.

  • Depilacijski trakovi za telo SENSITIVE obogateni z izvlečkom kamilice in ognjiča za občutljivo kožo.
  • Depilacijski trakovi za telo SUPREME obogateni z arganovim oljem in vitaminom E za suho kožo.
  • Depilacijski trakovi EXTRA SENSITIVE, ki jih odlikuje 99,9% naravna formula ustvarjena posebej za zelo nežno in občutljivo kožo. Primerni za odstranjevanje dlačic na obrazu in ostalih občutljivih predelih (pazduhe, roke, bikini predel).

novica Depilation 2016 trakovi WEB

Če želite odstranjevanje dlačic po klasični metodi – z britjem, izberite GEL ZA BRITJE IN PRHANJE, ki temelji na 100% naravnem oljnem kompleksu, ima izjemne negovalne lastnosti, omogoča enostavno britje med prhanjem ter hkrati ščiti kožo med in po britju.

fb depilation 2016 gel shave shower

Ne pozabite na »final MUST HAVE STEP«, ključni končni korak za podaljšan učinek gladkosti! Gel po depilaciji 3v1 kožo po vseh metodah odstranjevanja dlačic pomiri, deluje blago antibakterijsko, zmanjšuje možnost pojava neprijetnih rdečih pikic, pomaga preprečevati vraščanje dlačic ter dokazano upočasni njihovo rast.

fb depilation 2016 gel po depilaciji

Izdelke lahko kupite v spletni trgovini: webshop.afroditacosmetics.com in v vseh bolje založenih drogerijah, pet bralk pa bomo nagradili kar mi. Odgovorite na nagradno vprašanje do torka, 21.6.2016, in osvojite bogat Afroditin set depilacijskih izdelkov. Odgovor nam pustite v sporočilu na Facebook profilu Grazie:

Kateri izdelek je nepogrešljiv po vsaki depilaciji, saj kožo po vseh metodah odstranjevanja dlačic pomiri, deluje blago antibakterijsko, zmanjšuje možnost pojava neprijetnih rdečih pikic, pomaga preprečevati vraščanje dlačic ter dokazano upočasni njihovo rast?

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si