Naj ne bo strah tisti, ki vodi vaše življenje.

14365353_10154013147525914_1222058943_nSTRAH ima dva pomena: Pozabi na vse in pobegni ali Sooči se z vsem (na svoji poti) in rasti (z vsako izkušnjo, preizkušnjo).

Strah je zanimivo čustvo. Ko nas je strah, se lahko tresemo, nas oblije hladen pot, lahko tudi popolnoma zakrknemo in obnemimo. V nekaterih primerih pa je le znak, da bomo storili nekaj, za kar potrebujemo veliko poguma, nekaj, kar že dolgo odlašamo in nam veliko pomeni. Strah je tudi eno od orodij, ki ga ljudje uporabljajo za manipulacijo.

Ozavestite svoj strah in ne bežite od njega, od sebe.

Naj ne bo strah tisti, ki vodi vaše življenje. Poiščite njegov izvor in ozavestite trigerje, ki vas pahnejo v to stanje. Vprašajte se, kaj groznega se lahko zgodi, če dejansko greste v situacijo, ki vas tako ustrahuje. Ko vse to ugotovite in ozavestite, se pahnite v vodo in zaplavajte. Z vsako premagano oviro ter preizkušnjo, rastete ter ozaveščate in se učite o sebi, o življenju. Vsakič ste močnejši, bolj zavestni in pametnejši. Uživajte v morju preizkušenj, si nabirajte izkušnje in rastite

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si