Naj se na vaši koži zgodijo čudeži!

Miracle_Touch_CC_LR

Max Factor predstavlja kolekcijo podlag Miracle Workers, ki na koži ustvarijo čudeže, so namenjene vsem ženskam, ki bi želele koži ponovno povrniti zdrav in mladosten videz. Vodilo snovanja kolekcije Miracle je osebni pristop k ličenju, ki ga je razvil gospod Max Factor. Miracle Workers je skupina štirih podlag, ki jih povezuje njihova skupna značilnost, da na koži ustvarjajo čudeže – dodatne učinke, in jo s tem naredijo popolno. Ne glede na to, kaj koža potrebuje, bo vsaka ženska v Miracle kolekciji našla pravi odtenek, pravo teksturo in pravo podlago za zdrav in mladosten videz kože.

Odkrijte svoj čudežni izdelek!
Max Factor Miracle Workers so osredotočeni na probleme kože in želene končne učinke, ki jih podlaga ustvari.

123

Miracle Touch Foundation za gladko kožo (14,82 eur) – kremna podlaga se ob stiku s kožo stopi, prelije čez nepravilnosti in ustvari brezhibno kožo. Popoln izdelek za neenakomerno kožo z nepravilnostmi.

Miracle Match Foundation za popoln ten (15,19 eur) – tekoča podlaga, ki se popolnoma ujema s tenom vaše kože. Koži nudi srednjo prekrivnost ter združuje tehnologijo delcev za zameglitev nepravilnosti in vlažilne sestavine, ki poskrbijo za zdrav in mladosten videz kože.

Skin Luminizer Miracle Foundation za povrnjen sijaj (14,67 eur) – inovativna vrtinčasta formula je obogatena z nežnimi osvetljevalci, ki koži zagotovijo čudovit sijaj, in vlažilnimi sestavinami, ki negujejo kožo. Končni rezultat je sijoča in prebujena polt.

Ageless Elixir Miracle Foundation za zaviranje staranja (14,97 eur) – združuje takojšnje in dolgotrajne učinke. 2 v 1 formula zagotavlja brezhibno prekrivnost, medtem ko kožo ščiti pred UV žarki in znaki staranja. Za nego in zaščito kože poskrbi dodan serum, ki vsebuje SPF 15 in vlažilne sestavine.

1234

A vsaka podlaga pod seboj zahteva dobro osnovo, torej primer, ki je po besedah Tine Fabjan, vodje umetnikov ličenja pri Max Factorju, ključ do popolnega videza: “Pomembno je, na kakšno osnovo bo podlaga nanešena, saj se bo to odražalo v končnem videzu. Kot umetnica ličenja vedno pripravim kožo na nanos podlage, saj tako dosežem gladek končni videz kože, ličila pa bodo tudi bolj obstojna.” Prav zato Max Factor predstavlja najnovejši “must have” izdelek, ki dopolnjuje kolekcijo podlag Max Factor Miracle Workers – Smooth Miracle Primer (15,40 eur), ki se popolnoma ujema s podlagami Max Factor Miracle Touch, Max Factor Miracle Match, Max Factor Skin Luminizer Miracle in Max Factor Ageless Elixir Miracle. Vsebuje vlažilno formulo, ki v trenutku zgladi teksturo kože in jo pripravi na nanos podlage, ki preoblikuje končni izgled kože. Za zdrav in mladosten videz.

 

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si