Naj vam letos nič ne pokvari poletja!

nepozabno%20poletje

Razdražena koža, srbečica, izpuščaji, opekline – naj vam težave s kožo ne pokvarijo poletja. Ponujamo vam nekaj nasvetov za skrbno nego, da bodo vaše počitnice in dopuste zaznamovala le nepozabna doživetja in lepi spomini. Vaša poletna kozmetična torbica naj vsebuje takšne izdelke za nego kože, ki ji bodo povrnili izgubljeno vlažnost in zaščitili pred zunanjimi vplivi sonca, vetra in vode. Pri tem upoštevajte tudi vaš tip kože in ne pozabite telesu zagotoviti zadostne količine vode ter hranilnih snovi s ključnimi vitamini in minerali.

Ne glede na to, ali se odpravljate na sprehod po mestu, na morje ali v gore, v vaši poletni kozmetični torbici naj bodo vedno:

  • Izdelek za zaščito pred UV žarki: Naj bo to krema, olje, puder ali karkoli, kar vsebuje zaščitni faktor, takšen izdelek je ena najpomembnejših stvari v vaši poletni kozmetični torbici. Skrbno ga nanašajte in se obvarujte pred opeklinami, kožo boste tako tudi zaščitili pred izsušitvijo in prezgodnjim staranjem.
  • Osvežilni robčki: Z njimi boste enostavno odstranili nečistoče in ostanke potu z vaše kože. Mnogi vsebujejo negovalne sestavine, da bo vaša koža tudi v najbolj vročih dneh sveža in gladka. A bodite pozorni, da izberete takšne, ki ne bodo razdražili vaše kože.
  • Dezodorant: Izognite se neprijetnim vonjem izpod vaših pazduh, uporabite dezodorante, ki vam bodo zagotovili učinkovito zaščito za ves dan. Izdelki blagovne znamke CD, na primer, z nežnimi vonji limone, lokvanja, granatnega jabolka ali pomaranče, so nevpadljivi, zanesljivi in brez oporečnih sestavin, kot so aluminijeve soli.
  • Vlažilni izdelki: Nikakor ne pozabite, da vaša koža v poletnem času potrebuje veliko več vlažilne nege kot običajno. Po umivanju zato redno nanašajte vlažilne kreme ali gele iz naravnih sestavin, ki bodo nahranili vašo kožo s potrebnimi minerali in vitamini ter jo pripravili na vse poletne izzive.

V večernih ali jutranjih urah, odvisno od vaših navad, pa si privoščite še osvežujočo prho s pH-nevtralni geli za tuširanje, ki ne spreminjajo naravnega ravnovesja vaše kože in ne vsebujejo mineralnih olj, silikonov, parabenov, barvil in sestavin živalskega izvora, ki lahko razdražijo vašo kožo. Ti bodo temeljito očistili in negovali vašo kožo ter jo učvrstili in pripravili za izzive poletnega dne.

CD nabor izdelkov za nego telesa

CD nabor izdelkov za nego telesa

Naj vam vaša kozmetična torbica nudi tudi preventivno nego za vašo kožo v prihajajočih mesecih. Ne pozabite nanjo, da bo vaš poletni dan poln le lepih spominov.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si