Naj vaša koža sije z Eucerin Hyaluron Filler CC kremo

Eucerin_2Eucerin, ki je strokovnjak za medicinsko nego, je izrazu anti-aging podaril povesem nov sijaj. Nova Eucerin Hyaluron Filler CC krema popravi ten kože in ji pomaga, da enakomerno sije, dan za dnem.

TAKOJŠNJI WOOOW! UČINEK
CC = COMPLEXION CORRECTION // POPRAVLJEN TEN
VIDEZ = NARAVEN
DELOVANJE = SENZACIONALNO

Eucerin Hyaluron Filler CC krema uporablja najnovejšo tehnologijo barvne korekture: posebni pigmenti se takoj vpijejo v kožo in odbijajo svetlobo, tako, da je koža videti enakomerna prav iz vseh zornih kotov. Eucerin Hyaluron Filler CC krema reducira barvne neenakomernosti kože, da ta zasije že takoj po nanosu. Študije so pokazale, da koža Eucerin Hyaluron Filler CC kremo dobro prenaša.

Kako se Eucerin Hyaluron Filler CC krema razlikuje od klasičnega make-upa?
Eucerin Hyaluron Filler CC krema vsebuje nizko koncentracijo barvnih pigmentov, zato kremo lahko nanesemo bolj enakomerno, prav tako na obrazu ne pušča neenakomernih sledi in se prilagodi različnim tenom kože. Ob enem pa Eucerin Hyaluron Filler CC krema s prisotnostjo hialuronske kisline gladi gube in gubice ter pomaga pri zaviranju staranja kože. Uporabljamo jo lahko samo ali pa nanesemo čez dnevno nego, ki jo sicer uporabljamo. Lahko nam služi kot podlaga za make-up, lahko pa jo preprosto prekrijemo s svojo siceršnjo podlago za make-up.

Eucerin Hyaluron Filler CC krema je na voljo v svetli in srednje temni različici. Najdete jo v lekarnah in farmacevtskih trgovinah. Priporočena cena za 50 ml kreme je 29,77 €.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si