Naj vaše ustnice ostanejo mehke tudi v zimskem času

Inovacija v negi ustnic: negovalni piling Labello!

Zbogom, razpokane ustnice, pozdravljene, čudovito mehke ustnice! Letošnja zima bo minila povsem brez razpokanih ustnic, saj je tu revolucionarni Labello negovalni piling za ustnice. Dve igrivi različici pilinga za ustnice bosta vedno pri roki, ustnice pa bodo žametno mehke in popolno negovane. Ravno pravšnje za prešerne nasmehe in posebej nežne poljube.

 

Negovalni piling za ustnice Labello aloe vera in divja vrtnica

 

Doma narejeni pilingi za ustnice so preteklost!

Na kanalu YouTube je polno lepotnih nasvetov, kako doma narediti piling za ustnice, a kot kaže bodo to zimo ostali brez gledalcev! Drži, lepe in negovane ustnice, zahtevajo obilo nege, ne pa nujno tudi obilo časa. Novi Labello negovalni piling namreč v hipu poskrbi za čudovito mehke ustnice in je vedno pri roki! Nežni luščilni delci odstranijo odmrlo kožo ustnic, ne da bi razdražili kožo. Delci se med drgnjenjem po ustnicah preprosto raztopijo – enostavno jih razmažite med ustnicami in uživajte v občutku navlaženosti!

 

Formula pilinga je senzacija znamke Labello tega leta

Novi Labello negovalni piling je prvi piling znamke Labello v obliki balzama in inovacija v vsakodnevni negi ustnic. Kot luščilne delce vsebuje zrnca naravnega izvora (iz koruznega škroba). Ta zrnca so zelo nežna do kože v primerjavi z drugimi običajnimi luščilnimi sestavinami, kot je sladkor, ki jih največkrat uporabljajo druge blagovne znamke pilingov. In kar je najboljše: ni jih treba obrisati z ustnic! Delci se raztopijo in za seboj pustijo svilnato gladke, negovane ustnice, saj formula vsebuje tudi veliko količino negovalnih sestavin. Občutite nego znamke Labello po vsakem nanosu!

Obe različici, z alojo in divjo vrtnico, imata gladilne lastnosti, zato se lahko uporabljata tudi kot podlaga za enakomeren nanos rdečila za ustnice, ki se ne bo razmazalo. Z novim Labello negovalnim pilingom ima vsak lahko zapeljive, čudovito mehke ustnice kjer koli in kadar koli. Balzam ima posebno tipno površino, zato ga boste v torbici zlahka našli!

 

Zakaj mora piling ustnic postati bistveni del vsakodnevne lepotne rutine

Piling pomaga nežno odstraniti odmrlo in luskavo kožo. S tem spodbudi tudi prekrvitev, kar lahko pomaga poudariti naravno barvo vaših ustnic. Piling uporabite kot pripravo na nego ustnic, saj luščenje odmrle kože pomaga, da ustnice bolje vpijejo aktivne negovalne sestavine, obenem pa ima masažni učinek. Rezultat: svilnato gladke in naravno rožnate ustnice.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Novi izdelki so na voljo od decembra 2019.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si