Najbolj ‘in’ pomladni videz z ARTDECO

GRAZIO je zanimalo, kako se bomo ličile spomladi in kakšen je tisti najbolj ‘in’ videz!

Sledite 10 korakom mojstrov ličenja pri podjetju ARTDECO, ki so navdih črpali pri modni znamki Talbot Runhof.

ARTDECO_1

1. Nanesite podlago
Zakaj uporabljati podlago? Ker bomo lažje nanesle senčilo, ker preprečuje, da bi se senčilo nabiralo v gubo veke in ker senčilu zagotavlja dolgo obstojnost ter intenzivno barvo. GRAZIA priporoča podlago za senčila (6,95 €), ki navdušuje z mehko, kremasto teksturo.

ARTDECO_podlaga

 

ARTDECO_12. Osenčite kotičke
ARTDECO za oči izbira odtenek senčila Navy Blue, št. 270 (4,95 €). S konico prirezanega čopiča za obrvi nanesite senčilo na zunanji kotiček očesa in narišite diagonalno linijo, kot bi želele podaljšati črto, ki jo sicer narišete s črtalom, nato pa s tem senčilom še osenčite zunanji kotiček očesa, vse do podaljšane linije, in zasenčite v pregib očesa.

Artdeco_senčilo_3

3. Dodajte malo roza
Zdaj ko ste naredile prvi korak do zapeljivega pogleda, ga malo omehčajte z roza barvo Pink Bloom, št. 120. Senčilo s čopičem za senčenje Blending Brush (10,95 €) nežno zabrišite nad očesnim pregibom.

Artdeco_senčilo_2

4. Dosezite prelivanje barv
GRAZIA za mehke prehode in prelivanje barv priporoča senčilo Skipper’s Love, št. 135 (4,95 €), ki ga nanesete s fenomenalnim čopičem Blending Brush. Nanesite ga še v očesni pregib (čez celotno diagonalo) in oko zasenčite navzven.

ARTDECO_rdečilo_2

5. Pozlatite pogled
Ste tudi ve perfekcionistke? Pod obrvjo nanesite senčilo Golden Almond, št. 36 A (4,95 €), ki ga boste na veko najlažje razmazale s čopičem Eyeshadow Brush Premium (9,95 €). Če želite poudariti tudi obrvi, jih definirajte z izdelkom, ki se imenuje Eye Brow Filler (10,95 €).

ARTDECO_senčilo

6. Poudarite obrobo
Brez natančne obrobe s črtalom ne bo šlo – vsak magični pogled jo ima! Črto lahko poudarite z enakim odtenkom, kot je bilo osnovno senčilo, le mineralnim – Mineral Navy Blue, št. 90 (8,95 €).

ARTDECO_Črtalo

7. Poskrbite za volumeeen!
Podaljšane, seksi privihane in goste trepalnice? Z maskaro Volume Supreme (13,95 €) vam bo to uspelo. Zaradi mehke gumijaste krtačke, katere ščetine so razporejene v nazobčani obliki, bo maskara ustvarila dolge in močnejše trepalnice že ob prvi uporabi, zbirateljske duše pa bo navdušila še s posebno pomladno embalažo. GRAZIIN namig: volumen lahko še dodatno povečate, če nanos ponovite večkrat zaporedoma. In vaše oči bodo pritegnile pozornost vseh!

Artdeco_maskara

ARTDECO_28. Ustnice, v katere se zlahka zaljubimo
Najmodnejše rdečilo letos mora biti mat, a tudi intenzivno, in če je še kremasto … Rdečilo ARTDECO Perfect Mat Lipstick Violet Lady, št. 148 (11,95 €), bo navdušilo tudi najzahtevnejše, saj ustnice enakomerno obarva in tam dolgo ostane, ima nežen ter prijeten vonj po vanilji, hkrati pa ustnice neguje, da se ne izsušijo. Zaradi mehkega občutka na ustnicah se boste kar zaljubile v to odlično rdečilo!

Artdeco_šminka

9. Poudarite lička
ARTDECO je pripravil tri pomladno-poletne odtenke rdečila za lica Talbot Runhof Field of Flowers (19,95 €) z osvetljevalcem, s katerim boste lička lahko obarvale v nevpadljiv, zdrav videz.

ARTDECO_rdečilo

10. Pika na i
Potem ko smo na obraz nanesle pomlad, nas do popolnega videza ločijo le še popolni nohtki. Zanje si je ARTDECO zamislil odtenek Couture Violet Lady. Lak za nohte Art Couture ima št. 722 (8,50 €). Ja, življenje je lepo … In naj bo pisano!

ARTDECO_LAK

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si