Najbolj škandalozna maskara se vrača!

rim16_scandaleyes_reloaded_cara_prim-1

Želite hitro polne, neustavljive trepalnice? Čas je, da poskrbite za škandalozen učinek! Poznamo skrivno orožje za vas. Tvoje super velike ubijalske trepalnice imajo sedaj vrhunsko obstojnost in moč. Rimmel London namreč razkriva novo Scandal’Eyes Reloaded maskaro za nevarno drzne in smrtonosno polne trepalnice, katere obraz je Rimmelova nova ambasadorka Cara Delevingne.

Dolgo obstojen učinek maskare na trepalnicah izhaja iz nove formule, ki ima prva na trgu patentirano tehnologijo ekstremne obstojnosti. Inovacijska formula daje trepalnicam do 11-krat več volumna za videz ubijalskih trepalnic brez grudic. Edinstvena sinergija voskov in polimerov ustvarja intenzivno črn volumenski film, ki se hitro spoji s trepalnicami, hitreje ustvari škandalozen volumen, brez grudic. Trepalnice so videti božansko črne in noro dolge. Še več! Formula razume tvoje hitro in zaposleno življenje s tem, ko ti zagotavlja ekstremno obstojnost do 24ur. Zahvaljujoč kompleksu, tvoje škandalozno volumenske trepalnice trajajo ves dan, saj je formula odporna na vlago, potenje in se ne »paca«. Adijo, “panda” oči. Poleg tega pa vsebuje tudi keratin in kolagen ter prilagojene polimere za globoko črn lakast učinek trepalnic.

r3151_scandaleyes_reload_leaflet_aw_v6_lr-page-001

Kljub vsemu temu je formula še vedno izjemno enostavna za odstranjevanje. Vsebuje posebne fleksibilne polimere, ki podaljšajo popolno obstojnost, ampak se še vedno enostavno »razbijejo« v koščke za enostavno odstranjevanje, brez packanja. Odstrani se lahko celo s toplo vodo.

Želite še več? To boste dobile z novo maksimalno gosto krtačko, preoblikovano v novo stožčasto konico z namenom, da se perfektno prilega obliki očesa. Zajame vse trepalnice in jim da volumen – od enega kotička očesa do drugega. Vsaka trepalnica je povečana, podaljšana in ločena za izjemen učinek odprtega očesa.

Maloprodajna cena maskare: 7,99 eur

Maloprodajna cena maskare: 7,99 eur

 

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si