Najbolj uporabna (modna) dodatka ta hip!

BOOPACKS in EQUA združila moči in skupaj ustvarila personaliziran nahrbtnik in stekleničko!

Dominika in Katarina Bučar, ustanoviteljici blagovne znamke BOOPACKS sta s svojo mladostno energijo in sestrsko igrivostjo navdušili EQUA ekipo in ideja je bila rojena. 

Vir: https://www.instagram.com/myequa/

 

Ko dve mladi, kreativni ekipi združita moči, nastane produkt, ki ga vsaka punca preprosto mora imeti. Ne le zaradi dovršenega vizualnega izgleda, ampak tudi zaradi uporabnosti. Minimalen dizajn, trajnostni razvoj in slovenski produkt so lastnosti, ki zaznamujejo novo sodelovanje.

 

“Pri blagovni znamki EQUA skrbimo za zdrav življenski slog in redno hidracijo posameznika in ko smo poleti razmišljali o začetku šole, faksa in vrnitvi v pisarno, smo pomislili da vsakdo potrebuje EQUA stekleničko in pa ruzak, kamor stekleničko lahko shrani. Vedno nam je pomembno da sodelujemo z znamkami, ki skrbijo za trajnosten razvoj in so nam blizu v minimalističnem dizajnu. Tako nekako se je porodiila ideja o sodelovanje z BOOPACKS puncami,”

je povedala Stella Korošec, vodja znamke EQUA.

 

Vir: https://www.instagram.com/myequa/

 

Dodajte svoje začetnice imena

Ker gre za zelo omejeno izdajo smo se odločili da bo nahrbtnik mogoče personalizirati s svojimi začetnicami, v različnih barvnih kombinacijah, ki so ročno delo Dominike Bučar.

Posebna in omejena izdaja BOOPACKS x EQUA v prodajo prihaja danes (17. oktobra), količine pa so zares omejene! Stekleničko in nahrbtnik lahko kupite tukaj: https://myequa.com/products/equa-x-boo

 

Vir: https://www.instagram.com/myequa/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si