Najbolj vroči trendi v RESERVED-u: več barv, manj plastenja

Pomlad 2020 v RESERVED-u

“Manj je več” je glavna modna zapoved v pomladni kolekciji RESERVED 2020. Preproste kombinacije, ki so osnovane na le nekaj kosih in samo bistvenih dodatkih. Brez plastenja in olepšav. Poudarek je na barvi, krojih, ki poudarjajo silhueto in kakovostnih materialih, glavni cilj pa je, da izrazite sebe. Vse več je okolju prijazne proizvodnje. Bistvena stebra RESERVED trendov za pomlad 2020 sta uporabnost in udobje. Dobra oblačila so naša druga koža, to je recept za modni slog, ki ga RESERVED predstavlja to pomlad.

RESERVED 2020 lookbook

 

Novi RESERVED lookbook predstavljajo svetovno priznane zvezde modnih stez: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt in Rockwell Hardwood. Gre za skupino manekenk, ki predstavljajo različne generacije, kulture in vzorce lepote. Skupaj predstavljajo tisto, kar je za modo najpomembnejše – energijo individualizma.

 

Ženstvena lahkotnost

Žensko kolekcijo RESERVED za pomlad 2020 najbolje predstavi beseda “lahkotnost”, ki se ji pridruži še “ženstvenost” in pričarata spoj elegance z večno klasiko izraženo z romantičnimi cvetličnimi potiski ter plapolajočimi rokavi. Nepogrešljivi modni kosi, s katerimi boste dosegle dovršen spomladanski videz so nedvomno oversized trenč v svetlo modri barvi, prosojna črna bluza z napihnjenimi rokavi, hlače z visokim pasom in letošnji hit obutve – odprti škornji.

This slideshow requires JavaScript.

 

Moderna možatost

Srajca z vzorci, melanž pulover ali bele kavbojke so le nekateri izmed bistvenih elementov moške RESERVED kolekcije za pomlad 2020, ki poudarjajo ozko silhueto novega romantičnega sloga. Na drugi strani modnega pola pa jim bodo široki kroji po navdihu 90-ih konkurirali kot modni ekstremi za najdrznejše sledilce trendov.  RESERVED oblikovalci so našli skupni imenovalec — brezkompromisnost in željo po izražanju lastnega sloga, ki zmore žonglirati z različnimi modnimi motivi in kroji.

This slideshow requires JavaScript.

 

Oblačila iz prve pomladne pošiljke so vam že na voljo v trgovinah in na www.reserved.com.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si