Najboljša nega las? Vprašajmo uspešne moške!

Kaj povezuje pet regionalno uspešnih, a različnih moških?

Vrhunski rezultati – kljub stresu, utrujenosti, izpostavljenosti zunanjim dejavnikom in improvizaciji. Za nego las proti prhljaju #lasjesoizbraliDercos!

 

Matija Bogdan je mlad kuharski mojster, ki je zavidljivo kariero zgradil v znani londonski restavraciji z dvema Michelinovima zvezdicama, nogometašu Brunu Petkoviću številni napovedujejo odlično kariero, dr. Borna Pavičić, dermatovenerolog pa je cenjen zdravstveni strokovnjak. Srbski igralec Andrija Kuzmanović je zvezda filma »Montevideo, Bog te video« in serije »Sence nad Balkanom«, medtem ko je Drago Mlakar poslovnež, ki je svojo kariero zgradil v oglaševalski industriji.

 

Kaj povezuje teh pet regionalno uspešnih moških na različnih področjih?

Vrhunski rezultati – kljub vsakodnevnemu stresu, utrujenosti, izpostavljenosti škodljivim zunanjim dejavnikom in improvizaciji! Ko gre za nego las proti prhljaju ni prostora za improvizacijo. Za njihove sijoče lase in zdravo lasišče skrbi Dercos!

Drago Mlakar, podjetnik in kreativni direktor »Pri vsem, kar počnete, je pomembno, da daste vse od sebe. Nič vas ne bo prikazalo v slabši luči kot neprijeten zadah, vonj znoja in prhljaj. Ne pozabite, da so lasje zelo pomemben del celotnega vtisa, ki ga pustite. Morda malo prhljaja res ne bo nikogar ubilo, a zakaj bi tvegali? Uporabite Dercos!«

Matija Bogdan, kuhar: »Rad imam nadzor nad vsem, kar počnem, tako v službi kot doma. Za vsakim popolnim krožnikom se skrivajo ure priprav, kratek spanec in veliko improvizacije. Še danes občutim adrenalin pri pripravi hrane, no še nikoli mi stvari niso ušle izpoda nadzora.«

Bruno Petković, nogometaš: »Vsakodnevni treningi in pomembne tekme so lahko zelo zahtevni, zato se poskušam v prostem času sprostiti ob gledanju serij, kakšne knjige ali večerje v mestu. Tudi zaradi pogostega pranja las imajo športniki pogosto občutljivo lasišče. K sreči sam podobnih težav nimam in pazim pri izbiri izdelkov za nego las.«

Andrija Kuzmanović, igralec: »Uspeh v filmski industriji in na gledaliških deskah pogosto vključuje ure in ure priprav, zelo malo spanja in veliko stresa. Na primer v zadnjem času delam tudi po 12 ur dnevno in spim okoli štiri ure. Moj organizem je navajen na hitri tempo življenja, ali zaradi stresa so se mi že pojavili tudi prvi sivi lasje.»

Borna Pavičić, dermatolog: »Prhljaj je ena najpogostejših težav z lasiščem, s katero se srečujemo v naši ambulanti, zlasti pri moških. Najpogosteje so stari med 25 in 50 let, a ker se puberteta danes začne že prej, imamo primere prhljaja tudi že pri približno 12, 13 letih. Stres je morda največji sprožilec in vzrok za poslabšanje stanja, še posebej danes, ko vsi bolj ali manj živimo v stresnem okolju. Drugi vzrok, ki ga danes glede na literaturo povezujemo s prhljajem, je onesnaženost zraka in ozračja, seveda poleg genetsko pogojenega dedovanja. V tem obdobju epidemije smo opazili veliko poslabšanje stanja kožnih bolezni, zlasti tistih, povezanih s prhljajem in seboroičnim dermatitisom na lasišču. V nekaterih fazah poslabšanja stanja je pomembno, da začnemo pravočasno uporabljati namenske izdelke, ne pa da čakamo, da se prhljaj razširi in preide v naslednjo fazo, ker ga je potem težje spraviti v začetno, normalno stanje.«

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Rešitev proti prhljaju – tokrat dokončna

Dercos linija izdelkov proti prhljaju vključuje štiri šampone: Šampon proti prhljaju za normalne do mastne lase Dercos, šampon proti prhljaju za suhe lase Dercos in šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče Dercos in Dercos Anti Dandruff K piling šampon za odstranjevanje mastnega prhljaja.  

Nova tehnologija mikrobioma s selenom DS v šamponih Dercos je preizkušena v povsem novih pogojih. Te šampone proti prhljaju so uporabljale osebe s trdovratnim prhljajem in močno srbečico v urbanem okolju, ki so izpostavljene stresu in utrujenosti, dejavnikoma, ki spodbujata nastanek in poslabšanje prhljaja. Nove formule so znanstveno dokazane in omogočajo znatno zmanjšanje mikroorganizmov, odgovornostih za nastanek prhljaja, povečanje markerjev, ključnih za zdravo lasišče, ter ohranitev bakterijske raznovrstnosti oziroma spoštovanje ravnovesja mikrobioma, potrebnega za zdravo kožno pregrado.

 

DERCOS – Šampon PROTI PRHLJAJU za normalne in mastne lase

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si