Najboljše, kar lahko podarite svojim otročičkom!

3

Vsaka mamica za svojega malčka želi le najboljše, pa naj si bo to, ko beseda nanese na nego malčkove kože, njegova oblačila ali igračke. Podobno je bilo tudi s takrat še nosečo Ajdo Rotar Urankar, ki je svojemu malčku ob rojstvu želela podariti najboljšo igračko za tisti čas – takšno, ob kateri bo mirno spal, h kateri se bo z veseljem stisnil, ob kateri se bo počutil varno. Ker jih ni našla, se je izdelave takšnih igračk z ogromno mero ljubezni lotila kar sama. “Minimellows sem sprva začela delati čisto kot hobi, a ko me je čedalje več ljudi začelo spraševati, kje sem jih kupila, sem se odločila, da jih res začnem prodajati. Tako jih sedaj prek svoje spletne strani večino prodam v skandinavske države, Ameriko in Slovenijo, jih pa lahko najdete tudi v butikih po Sloveniji ter z novim letom celo v trgovini Dunajskega otroškega muzeja!” je povedala oblikovalka simpatičnih ninic.

1

Gre za izjemno mehke, ročno narejene ninice Minimellows iz certificiranih materialov, ki malčkom pomagajo pri spanju, zaradi močnih kontrastov in teksture pa pripomorejo k razvoju vida in čutenja. Od konkurence se razlikujejo po svoji mehkobi in izredno prijetnim materialom, poleg tega pa v svojih vrstah izstopajo po praktičnosti in unikatnem dizajnu. Zaradi pozicije glavic ninic se malčki lahko nanje uležejo, ne da bi jih motile; prav nasprotno – zaradi rahlo debelejšega trupa ninice je spanec z njimi tako prijeten, da bodo malčki z njimi zaspali z lahkoto.

2

Unikatne ninice Minimellows čudovitega dizajna in vrhunskih materialov so z novim letom prestopile mejo in odšle tudi na police Dunajskega otroškega muzeja ZOOM Kindersmuseum, pri nas pa jih lahko kupite preko spletne trgovine www.minimellows.com, v Moji Mali Sobici, v Babadu-ju in v Luškarni.

5

Minimellows najdete tudi na Instagramu: Minimellows_Kids

4

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri