Najboljše, kar lahko podarite svojim otročičkom!

3

Vsaka mamica za svojega malčka želi le najboljše, pa naj si bo to, ko beseda nanese na nego malčkove kože, njegova oblačila ali igračke. Podobno je bilo tudi s takrat še nosečo Ajdo Rotar Urankar, ki je svojemu malčku ob rojstvu želela podariti najboljšo igračko za tisti čas – takšno, ob kateri bo mirno spal, h kateri se bo z veseljem stisnil, ob kateri se bo počutil varno. Ker jih ni našla, se je izdelave takšnih igračk z ogromno mero ljubezni lotila kar sama. “Minimellows sem sprva začela delati čisto kot hobi, a ko me je čedalje več ljudi začelo spraševati, kje sem jih kupila, sem se odločila, da jih res začnem prodajati. Tako jih sedaj prek svoje spletne strani večino prodam v skandinavske države, Ameriko in Slovenijo, jih pa lahko najdete tudi v butikih po Sloveniji ter z novim letom celo v trgovini Dunajskega otroškega muzeja!” je povedala oblikovalka simpatičnih ninic.

1

Gre za izjemno mehke, ročno narejene ninice Minimellows iz certificiranih materialov, ki malčkom pomagajo pri spanju, zaradi močnih kontrastov in teksture pa pripomorejo k razvoju vida in čutenja. Od konkurence se razlikujejo po svoji mehkobi in izredno prijetnim materialom, poleg tega pa v svojih vrstah izstopajo po praktičnosti in unikatnem dizajnu. Zaradi pozicije glavic ninic se malčki lahko nanje uležejo, ne da bi jih motile; prav nasprotno – zaradi rahlo debelejšega trupa ninice je spanec z njimi tako prijeten, da bodo malčki z njimi zaspali z lahkoto.

2

Unikatne ninice Minimellows čudovitega dizajna in vrhunskih materialov so z novim letom prestopile mejo in odšle tudi na police Dunajskega otroškega muzeja ZOOM Kindersmuseum, pri nas pa jih lahko kupite preko spletne trgovine www.minimellows.com, v Moji Mali Sobici, v Babadu-ju in v Luškarni.

5

Minimellows najdete tudi na Instagramu: Minimellows_Kids

4

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si