Najboljše palačinke letošnjih poletnih počitnic!

S palačinkarjem Aljažem in njegovo družino na počitnice

Najzabavnejši podjetnik tretje sezone Štartaj Slovenija in najhitrejši palačinkar na svetu Aljaž Deu ne počiva. S svojim palačinkomatom neumorno peče palačinke na dogodkih in prireditvah, tik pred počitnicami pa je poskrbel še za eno presenečenje, ki ga bodo vesele družine z otroki in tudi tisti, ki si želijo, da palačink na njihovih krožnikih ne bi tako hitro zmanjkalo.

Svojemu asortimanu pripravljenih zmesi PALAČINKE TAKOJ!, ki jim za pripravo dodaš samo vodo, je dodal še družinsko pakiranje, v katerem je dvojna količina mešanice, ki zadostuje za 20 slastnih palačink. Na fotografiji na vrečki se mu je tokrat pridružila cela družina – žena Tina in sinovi Rožle, Natan in Vital – največji ljubitelji palačink, ki skupaj z njim živijo njegovo podjetniško zgodbo. Vsem sporočajo, da so PALAČINKE TAKOJ! odlična izbira za na počitnice ali potovanje, saj lahko slastne palačinke spečete tudi, če v prikolici, šotoru, avtodomu ali na jadrnici nimate jajc, moke in mleka. Ali če bi radi počitniški čas namesto za zamudno kuhanje porabili za kaj bolj zabavnega.

Palačinke takoj! je pripravljena zmes za palačinke, ki ji dodaš samo vodo. Na voljo je v štirih okusih – s pšenično belo, pirino polnozrnato, ajdovo ali riževo moko. Palačinke takoj! lahko kupite v trgovinah Spar in Interspar po Sloveniji. Pred začetkom šolskih počitnic od 19.6. do 24. 6. so na voljo z 20% popustom.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si