Najboljši NIVEA mleka in losjoni za telo doslej

Ženske imamo rade svoje lepotne rituale. Pred odhodom v posteljo, po tuširanju in ko začnemo nov dan, svoji koži še posebej rade prisluhnemo in ji podarimo nego, s pomočjo katere je bogato navlažena in negovana. Rade imamo, da je koža gladka na otip, brez neprijetnega zategovanja. In če bi lahko imele tako lepo negovano kožo telesa kar 48 ur? GRAZIA takoj podpiše!

 

 

NIVEA je znova sledila našim željam in svojo linijo izdelkov za nego telesa NIVEA Body Essentials obogatila z novimi formulami in še dodatno s povsem novim izdelkom. Dobro znanima mlekoma za telo NIVEA Nourishing in NIVEA Smooth Sensation se je pridružil še losjon za telo NIVEA Aloe & Hydration. Poleg seruma novi losjon za telo vsebuje tudi dragoceno aloe vero, ki je zelo priljubljena sestavina v izdelkih za nego kožo. Ekstrakt, ki ga pridobivajo iz listov aloe vere, je namreč bogat z vitamini, mineralnimi solmi, aminokislinami in encimi. Ko ga nanesemo na kožo, deluje vlažilno in pospešuje obnavljanje celic. Ker ima gel aloe vere skoraj popolnoma enako pH-vrednost kot koža človeka, ima nanjo zelo močen učinek.

 

 

 

 

NIVEA Strokovnjaki za razvoj formul pri znamki NIVEA so razvili nov način za preoblikovanje različnih tipov kože v lepo, gladko kožo, ki traja ves dan in še dlje. Učinkovite formule, ki so dokazano brez parabenov, zdaj vključujejo NIVEA SERUM ZA INTENZIVNO VLAŽENJE. Kožo globinsko navlažijo za 48 ur in vsebujejo edinstveno kombinacijo visokokakovostnih sestavin. Sabine Schulze, vodja razvoja izdelkov NIVEA Body, razlaga: “Formule vsebujejo učinkovito vlažilno sestavino, ki izvira iz same kože. Za spodbujanje intenzivnega vlaženja globoko v koži smo jo združili z dragocenimi in edinstvenimi lipidi, ki zadržijo vlago, in dodali negovalna olja.”

 
Je bilo doslej vase najljubše mleko za telo NIVEA Rich Nourishing? Potem vas bo odslej navduševalo še bolj. Izboljšana formula NIVEA Rich Nourishing mleka za telo zdaj vključuje dvakrat toliko naravnega mandljevega olja kot prejšnja in zagotavlja najboljšo nego. Olje, ki izvira iz zrelih mandljevih jedrc, ima hranljive učinke, ki poskrbijo za občutek neverjetno mehke kože. Vsebuje veliko količino nenasičenih maščobnih kislin in hranilno linolno kislino. NIVEA Rich Nourishing mleko za telo je najboljša NIVEA nega za suho do zelo suho kožo in poskrbi za občutno gladkost že po prvem nanosu.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si