Najlažje je vedno s prstom kazati na druge

index

 

Ne izgovarjaj se na druge zaradi svojega neprimernega obnašanja. Sam si 100% odgovoren za svoja dejanja ne glede na to, kaj se ti dogaja v življenju in kako se počutiš.

Najlažje je vedno s prstom kazati na druge. Lahko, da ti ljudje trigerirajo določena čustva in reakcije, a ti imaš 100% kontrolo nad samim seboj. Slabe in težke izkušnje so tiste, ki te jačajo in mojstrijo ter ti prinašajo znanje in notranjo moč. Zato nehaj za vse, kar se ti dogaja, kriviti svet in druge. Vse okoli tebe je odraz tebe. Tvoja vibracija je tista, ki vse to privlači. Pri vsaki stvari pa lahko postaviš meje, rečeš ne in jih zaključiš. Ja, pomemben je tvoj odziv. Tako da ne bodi žrtev, bodi kreator svojega življenja in preoblikuj vsako situacijo (energijo) sebi v prid in s tem ne škoduj drugim. Postani mojster svojega telesa in svoje energije. Poglobi se vase in se spoznaj v vseh pogledih, plasteh, ravneh in dimenzijah. Zavedaj se tudi, kako sodeluješ in podpiraš vse te stvari, ki te tako motijo. Dovolj je projiciranja svojih strahov, predsodkov, mnenj, obsojanj in katerihkoli misli in čustev zaradi svojih ran in negotovosti v druge. Poglobi se vase, od kje izvira vse to, zakaj se zapletaš v te odnose in energije. Kaj je tvoja vloga v vsem tem?

Nihče se nima pravice vmešavati v kogarkoli drugega in ga soditi ter projicirati vanj svoje misli, čustva in strahove. Če se s čemerkoli ne strinjaš, se dvigni nad to in ne sodeluj v tej realnosti. 

Tvoj notranji svet in tvoje življenje si lahko ustvariš tako, kot si to sam želiš, a predpogoj za vse to je, da se nehaš ves čas ukvarjati in odzivati na druge. Bodi v svojem stebru zavesti in v svoji energiji.

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si