“Najlepša punčka na svetu” je predstavila svojo prvo kolekcijo


Je “najlepša punčka na svetu”. Točneje, je bila, zdaj pa je 17-letna punca, o kateri se še dalje govori. Še posebej sedaj, ko se je odločila predstaviti svojo prvo kolekcijo kot modna oblikovalka.

Ko je imela komaj štiri leta, je Thylane Blondeau postala ena od najprepoznavnejših obrazov modne industrije. Nebesno modre oči, dolgi lasje in obraz angela so bili razlog, da je takoj postala hit. In samo kakšno leto pozneje je že bila na naslovnicah vseh pomembnejših modnih revij.

Potem ko je bila ambasadorka lepotne hiše L’Oreal, glavni obraz znamk, kot sta Dolce & Gabbana, Givenchy in mnogi drugi, je v teh dneh postala tudi glavni obraz lastne linije oblačil Heaven May. Navdih za novo znamko te slavne punce so oblačila za prosti čas in športna oblačila, trenda, ki sta postala neizbežna, ko govorimo o današnji modi. V sredini oktobra naj bi bila kolekcija, ki bo na voljo na spletu, predstavljena, sodeč po prvih fotografijah pa ne dvomimo v njen uspeh. Konec koncev jo je oblikovala punca, nad katero je modni svet navdušen.

 

 

Vir: fashion.hr
Foto: instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si