Najlepša športna kolekcija po mnenju modnih navdušenk

Stella McCartney in adidas z novo futuristično kolekcijo iz recikliranih materialov

Na podlagi zavezanosti k okolju prijaznim praksam in inovacijam sta Stella McCartney in adidas letošnjo pomlad ženskam namenila najrazkošnejšo trajnostno kolekcijo doslej. Napredna športna oblačila in obutev so izdelana iz skoraj 70 % recikliranih materialov ter ustvarjena za aktivne posameznice, ki vrhunsko zmogljivost združujejo z brezhibnim slogom.

Stella McCartney in adidas v pomlad vstopata z novo futuristično kolekcijo »Change Creators«, s katero nadaljujeta uresničevanje zaveze k pozitivnim spremembam za prihodnost. Britanska oblikovalka pojasnjuje:

»Verjamem, da vsi nosimo odgovornost za delovanje in prispevanje k prihodnosti, kakršne si želimo. Zaradi enotnega prepričanja lahko z adidasom nenehno inovirava in rasteva skupaj. Že več kot desetletje krepiva zavezanost k trajnostnemu razvoju in iščeva nove načine za ustvarjanje etičnih športnih oblačil, v katerih so ženske odlično videti in se v njih tudi izvrstno počutijo.«

Nova kolekcija adidas by Stella Mccartney temelji na udobnih kosih, ki zagotavljajo popolno podporo pri visoko intenzivni vadbi in surovo moč narave povezujejo z neomejenimi človeškimi potenciali. Vrhunska trajnostna oblačila in obutev so izdelana iz skoraj 70 % recikliranih materialov, kar je največ od katere koli kolekcije doslej. Med novostmi te sezone, ki jih predstavlja modna ikona in adidasova ambasadorka Ming Xi, so izpostavljeni prvi športni copati z mrežasto strukturo podplata Alphaedge 4D, celotno kolekcijo pa povzdiguje fleksibilen in dihajoč material LYCRA FITSENSE+.

Najnovejša kolekcija adidas by Stella McCartney bo v prihajajočih tednih na voljo ekskluzivno v adidas Stadium trgovini v ljubljanskem Emporiumu BTC.

Za več informacij obiščite www.adidas.com/adidas_by_stella_mccartney ali www.stellamccartney.com ter sledite pogovorom na www.facebook.com/adidaswomen in http://instagram.com/adidaswomen.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri