Najlepša športna kolekcija po mnenju modnih navdušenk

Stella McCartney in adidas z novo futuristično kolekcijo iz recikliranih materialov

Na podlagi zavezanosti k okolju prijaznim praksam in inovacijam sta Stella McCartney in adidas letošnjo pomlad ženskam namenila najrazkošnejšo trajnostno kolekcijo doslej. Napredna športna oblačila in obutev so izdelana iz skoraj 70 % recikliranih materialov ter ustvarjena za aktivne posameznice, ki vrhunsko zmogljivost združujejo z brezhibnim slogom.

Stella McCartney in adidas v pomlad vstopata z novo futuristično kolekcijo »Change Creators«, s katero nadaljujeta uresničevanje zaveze k pozitivnim spremembam za prihodnost. Britanska oblikovalka pojasnjuje:

»Verjamem, da vsi nosimo odgovornost za delovanje in prispevanje k prihodnosti, kakršne si želimo. Zaradi enotnega prepričanja lahko z adidasom nenehno inovirava in rasteva skupaj. Že več kot desetletje krepiva zavezanost k trajnostnemu razvoju in iščeva nove načine za ustvarjanje etičnih športnih oblačil, v katerih so ženske odlično videti in se v njih tudi izvrstno počutijo.«

Nova kolekcija adidas by Stella Mccartney temelji na udobnih kosih, ki zagotavljajo popolno podporo pri visoko intenzivni vadbi in surovo moč narave povezujejo z neomejenimi človeškimi potenciali. Vrhunska trajnostna oblačila in obutev so izdelana iz skoraj 70 % recikliranih materialov, kar je največ od katere koli kolekcije doslej. Med novostmi te sezone, ki jih predstavlja modna ikona in adidasova ambasadorka Ming Xi, so izpostavljeni prvi športni copati z mrežasto strukturo podplata Alphaedge 4D, celotno kolekcijo pa povzdiguje fleksibilen in dihajoč material LYCRA FITSENSE+.

Najnovejša kolekcija adidas by Stella McCartney bo v prihajajočih tednih na voljo ekskluzivno v adidas Stadium trgovini v ljubljanskem Emporiumu BTC.

Za več informacij obiščite www.adidas.com/adidas_by_stella_mccartney ali www.stellamccartney.com ter sledite pogovorom na www.facebook.com/adidaswomen in http://instagram.com/adidaswomen.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si