Najlepši jesenski šopki cvetja

Ženske že od nekdaj slovimo kot bitja, ki nas najbolj osrečijo čudoviti šopki cvetja. Vonj, barve in nežnost cvetlic imajo čarobno moč, da v trenutku osvežijo dušo in polepšajo vsak dan. Mariborska cvetličarna Šopek.si je prav točka, kjer se srečajo želje po lepoti narave in iskanje popolnega darila, ki bo izrazilo občutke na način, ki jih besede težko dosežejo. GRAZIA vam razkriva nekaj njihovih čudovitih šopkov.

Šopek Delilah krasijo velike roza marjetice, ki po svoji strukturi spominjajo na dalije. V šopku jim dela družbo še veliko spremljevalnega cvetja, ki naredi šopek lepo zaključeno celoto. Šopek je primeren za vse priložnosti. GRAZIA je zaljubljena!

Šopek Vita je sestavljen iz kombinacije mini sončnic in ostalega spremljevalnega cvetja. Živahna rumena barva se odlično poda z nekoliko temnejšimi toni nageljnov in umirjeno barvo vrtnic. Majhni roza cvetovi waxa naredijo šopek razgiban in odlično povežejo vse barvne kombinacije. 

Kali je šopek s travniškim pridihom, sestavljen iz dalij, katere cvetni listi so razporejeni v več plasteh, kar daje cvetu bogato in polno podobo, dopolnjujejo pa jih kamilice, katerih cvetovi so številni, drobni in nežni. Takšna kombinacija je popoln izraz mladosti in aktualnega trenda!

Šopek Amber sestavlja preplet jesenskih odtenkov in čutnih tekstur. Središče šopka so marjetice, vrtnice in nageljni, katerih odtenki se nežno prelivajo in ustvarjajo toplo, prijetno vzdušje. Skupaj tvorijo čarobno kompozicijo, ki prinaša spokojnost ter prehaja v sezono hladnejših dni. GRAZIA je navdušena!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si